Alledaagse beauty routine

Bron foto

De meeste mensen hebben wel een vaste beauty routine. Tijdens de week heb ik vaak vroeg les en dan heb ik weinig tijd en zin om mij lang op te maken.

Toch heb ik een bepaalde vaste routine om mij klaar te maken. Mijn outfit kies ik altijd de dag ervoor, zo hoef ik ’s morgens niet snel een outfit bijeenrapen.

Ik begin de dag niet met een douche, want dat duurt me te lang. Ik was me gewoon met de hand en spoel zeker goed mijn gezicht af. Ik draag lenzen en breng die als eerste in. Daarna breng ik mijn dagcrème aan, zodat mijn gezicht niet te droog aanvoelt. Ik heb niet echt een vaste dagcrème.

Het beauty-product dat ik altijd gebruik is mascara. Zonder mascara vind ik mijn wimpers gewoon te kort. Ik kom nooit buiten zonder een laagje mascara. De laatste tijd draag ik het liefst ook een potloodlijntje. Vaak gaat dit zeer vlot, maar andere dagen wil het lijntje maar niet lukken. In de ochtend doe ik meestal een poging. Lukt het na vijf minuten nog niet, dan geef ik het op. Geen eyeliner dan maar 😉

img_6627

Ik heb gelukkig niet zo vaak last van wallen, maar tijdens stressvolle periodes slaap ik altijd moeilijk. Dan komt het wel eens voor dat ik toch wat last heb van donkere kringen. Ik gebruik nooit foundation, omdat mijn huid best oké is en ik wil niet onnodig producten op mijn huid smeren. Als ik last heb van wallen gebruik ik wel concealer.

Sinds kort kan ik ooit niet meer zonder een wenkbrauwpotlood. Mijn wenkbrauwen zien er toch net iets meer verzorgd uit en ik vind mijn wenkbrauwen mooier als ze wat voller zijn.

Nyx wenkbrauwpomade
Mijn favoriete wenkbrauwproduct

Ik gebruik ook bijna dagelijks een beetje bronzer. Ik ben van nature nogal bleek en ik vind het toch wat mooier als ik toch een beetje kleur in mijn gezicht heb.

De bronzer en highlighter van Urban Decay gebruik ik bijna dagelijks.
De bronzer en highlighter van Urban Decay gebruik ik bijna dagelijks.

De bovengenoemde producten gebruik ik echt dagelijks. Ik kan niet meer zonder. Daarnaast heb ik ook echt een grote verslaving aan lippenstiften. Ik draag lippenstift bijna dagelijks, maar sommige dagen heb ik er gewoon geen zin in. Soms heb ik geen kleur die past bij een outfit of voelen mijn lippen gewoon te droog aan. Toch draag ik het liefst wel een kleurtje op mijn lippen.

‘S avonds zorg ik ook altijd dat ik grondig al mijn make-up verwijder. Dat doe ik met micellair water en ik reinig mijn gezicht daar ook mee. Indien nodig gebruik ik ook nog wat make-up remover.

Wat is jullie vaste routine?

Liefs,

Emma

 

6 gedachten over “Alledaagse beauty routine

  1. Ik gebruik altijd mascara, eyeliner en wenkbrauwpoeder en gel. Concealer gebruik ik bij wallen. En ik moet echt onder de douche in de ochtend!

    1. Leuk om te horen. Vreemd dat sommige mensen anders denken over die douche. Ik douche veel liever ’s avonds en dan was ik me kort even ’s ochtends. Een douche duurt me dan echt te lang :p x

Geef een reactie

CommentLuv badge