Als ik een dag een celebrity kon zijn…

Iedereen kijkt wel op naar een bepaalde celebrity. Het moet toch leuk zijn om getalenteerd te zijn en een grote groep fans te hebben. Stylisten en make-up artiesten die ervoor zorgen dat je er elke dag piekfijn uit ziet en dan zwijgen we nog over de prachtige dure kleren en schoenen die tot je beschikking staan.

Toch lijkt het me ook geen gemakkelijk leven. Ik denk dat het lastig moet zijn om nooit eens anoniem te kunnen zijn. Er zijn veel voordelen aan het leventje, maar ook evenveel nadelen. Stel je maar eens voor dat jij een off-day hebt en in een mottige outfit de deur uitgaat en een dag later overal zo op het internet verschijnt. Of al die roddels die over je verschijnen? Nee bedankt, dan ben ik toch liever een ‘nobody’.

Liefst zou ik gewoon eens voor een dag in de huid van een celebrity kruipen. Wie zou ik dan willen zijn?

Blake Lively

Ik denk dat er veel mensen zijn die zouden willen ruilen met Blake Lively. Haar leven is gewoon goals. Ze werd bekend als Serena Van Der Woodsen in Gossip girl. Een rol om u tegen te zeggen. Maar ze is ook gewoon prachtig. Haar stijl is heel erg mooi en zelfs tijdens haar zwangerschap blijft ze er altijd piekfijn in orde uitzien. Daarnaast is ze getrouwd met de acteur Ryan Reynolds en samen hebben ze twee kindjes.

7693da076b47f9941ce658d3dd150b55

 

Cara Delevingne

Het meest bekende model van de laatste jaren is zonder twijfel Cara Delevingne. Ze heeft een speciaal, maar knap gezicht en een leuke stijl. Maar vooral haar persoonlijkheid maakt haar extra leuk. Naast haar modellencarrière speelt ze ook af en toe mee in film.  Ik zou wel eens willen ervaren hoe het er aan toe gaat in de modellenwereld. Een dagje maar. Het lijkt me nogal zwaar.

70f39a33c31f153b8a073ddc72022ebd

Lauren Cohen

Misschien niet zo’n bekende actrice, maar Lauren Cohen speelt de rol van Maggie in The Walking Dead. Het is mijn favoriete serie aller tijden en het lijkt me gewoon super om in de serie te kunnen meespelen. Ik zou niets liever dan een dag op de set meemaken, en erin acteren lijkt me al helemaal super.

604f9c1e6524ebf010d75ec8c4f44f94

Lucy Hale

Wat ben ik jaloers op Lucy Hale. De pretty little liars- actrice is een prachtvrouw. Haar kapsel is zo mooi. Ik zit maar al te vaak met jaloezie door haar Instagram feed te scrollen. Daarnaast is ze ook een goeie actrice en ze kan zingen.. sommige mensen kunnen toch alles. Ik wou dat ik haar wenkbrauwen had, die lijken altijd zo perfect.

9291d12dcc0a76d78a62aedf60bdace6

Als jij voor een dag een bekend persoon kon zijn, wie zou je dan kiezen?

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge