Nyx kleurrijke eyeliners

Bij de opening van NYX aan het begin van de zomer kocht ik twee gekleurde eyeliners van het merk. Ik was al langer benieuwd naar gekleurde eyeliner en besloot om het eens te testen. Ik kocht er twee, een goudkleurige en een kobaltblauwe. Het leek me al langer leuk om eens te experimenteren met blauwe eyeliner. Het is net iets kleurrijker, maar toch niet zo opvallend. De gouden glitter eyeliner was echter een compleet impulsieve aankoop.img_7673

De gouden eyeliner is een glam liner aqua luxe. Het is een liquid eyeliner, die verkrijgbaar is in 9 kleuren. De eyeliner bevat glitter, waardoor je een glamoureus effect krijgt. Het heeft een zeer fijn en flexibel borsteltje,  waardoor je de eyeliner nauwkeurig kan aanbrengen. Dat staat althans in de beschrijving… Ik vind het flexibele borsteltje nogal onhandig om mee te werken. In mijn ogen is het iets te flexibel en ik heb het moeilijk om een vaste lijn te tekenen.

Ik ben sowieso al geen held met eyeliner, maar met deze eyeliner heb ik het echt moeilijk. Ik ben wel heel tevreden over de kleur. Het is een mooie gouden glitterkleur en het zorgt voor een speciaal effect op je ogen. Nauwkeurig aanbrengen is niet eenvoudig, maar het is een lichte kleur en het valt niet zo op als je wat foutjes maakt.

Persoonlijk zou ik deze eyeliner niet opnieuw kopen,  omdat ik denk dat NYX betere heeft in hun assortiment.

img_7675

Swatches
Swatches

Ik kocht de slide on, glide on, stay on and definitely a turn on waterproof eyeliner van NYX in kobaltblauw. Als ik deze in een woord moest beschrijven, dan hou ik het bij fantastisch. Deze eyeliner is echt een droom. Ik vind het heel eenvoudig om met het potloodje een mooie lijn te tekenen. De kleur is gewoon super en het blauw kan echt een extra touch geven aan een simpele look.

De eyeliner is echt volledig waterproof. Het is eerlijk gezegd zelfs iets te moeilijk om alles te verwijderen met make-up remover, dus je vermijdt misschien beter dagelijks gebruik. Waterproof make-up kan je ogen en wimpers uitdrogen en het lijkt me ook niet goed dat je elke avond heel veel moet wrijven om deze af te krijgen.

Misschien ben ik gewoon niet zo slim, maar ik had lange tijd niet door hoe ik de punt van deze eyeliner opnieuw scherp moest krijgen. Aan de achterkant van het potlood zit een soort randje, en ik probeerde daar tevergeefs aan te draaien om de eyeliner verder te gebruiken. Je moest die dus gewoon slijpen…

Deze eyeliner, ik herhaal de naam niet aangezien het zo’n mondvol is, is echt een aanrader. Hij kost rond de 6 euro en de kwaliteit is volgens vele beautybloggers even goed als die van Urban Decay. Ik maakte een hele tijd geleden een look met deze eyeliner, die vind je hier.

img_7682

Dragen jullie soms gekleurde eyeliner?

Liefs,

Emma

 

4 gedachten over “Nyx kleurrijke eyeliners

  1. Ik heb ook een gouden eyeliner van NYX maar wel eentje van een andere lijn en daar ben ik echt wel tevreden van! Ik vind dat het een leuk effect geeft wanneer je een donkere oogschaduw aanbrengt 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge