Urban Decay hitch hike

Hitch hike Urban Decay vice lippenstift

Nog niet zo lang geleden kon je mijn eerste rode lippenstift aanschouwen. Die dag kocht ik niet een, maar twee lippenstiften van Urban Decay. Vandaag een review van een van mijn nieuwe favorieten: Hitch hike!

Eerst en vooral wil ik even wijzen op de leuke namen die Urban Decay telkens weet uit te kiezen voor hun producten. Ik vind het altijd extra leuk om make-up te kopen met een naam. Als iemand dan vraagt welke lippenstift je draagt, kan je een super specifiek antwoord geven. Hitch hike is opnieuw een hele leuke naam. Hitch hiking is liften in het Nederlands. Spannend en avontuurlijk dus en dat past wel bij deze kleur lippenstift.

hitch hike Urban Decay

Hitch hike is mijn vierde lippenstift uit de Vice collectie. Op Youtube was deze kleur me al enkele keren opgevallen, maar ik was niet meteen overtuigd dat ik deze kleur moest hebben. Tot ik hem swatchte in de Ici Paris Xl. Wat een prachtige kleur. De kleur doet me wat denken aan de kleur van bakstenen. Het wordt op de site ook beschreven als brick rose. Deze heeft opnieuw een comfort matte finish, wat absoluut mijn favoriete finish is van een lippenstift.

Hitch hike

Over de verpakking en de lippenstift zelf valt er nog weinig te zeggen. Ik blijf absoluut fan van het uiterlijk van de Vice lippenstiften. De lippenstiften van het merk zijn best prijzig en dan vind ik dat ze er ook luxueus uit mogen zien.

Hitch hike

Op de foto hieronder zie je de swatch op mijn hand. Is het geen mooie kleur? Ik vind het zelf een prachtige en best unieke kleur. De tint is moeilijk te beschrijven. Het is een soort rood, maar ook wat bruinig en het kan zelfs eerder naar de roze kant gaan. Best speciaal.

swatch hitchhike

En hieronder zie je de kleur op mijn lippen. De roze tint komt nog meer naar boven op mijn lippen. Ik ben echt heel blij met mijn aankoop. Het is duidelijk een matte lippenstift, maar het blijft dragelijk om deze een volledige dag op te hebben.

Ik denk dat het een kleur is die geschikt is voor dagelijks gebruik. De kleur past goed bij veel verschillende outfits en hij is net subtiel genoeg voor school en werk.

img_7939

img_7935

img_7943

Opnieuw een dikke tien voor deze Hitch hike lippenstift van Urban Decay!

Liefs,

Emma

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Urban Decay vice lipstick- hitch hike
Author Rating
51star1star1star1star1star

4 gedachten over “Hitch hike Urban Decay vice lippenstift

Geef een reactie

CommentLuv badge