Favorieten van afgelopen zomer

Deze post is misschien een tweetal weken te laat, maar ik had toch nog graag even mijn favorieten van de afgelopen zomer met jullie gedeeld. In deze post laat ik jullie enkele foto’s zijn van mijn favoriete momenten, kleren en beautyproducten van deze zomer.

Met stip op nummer 1 is de reis naar Ierland met mijn vriend. Het was onze tweede grote reis samen en het was net zo fantastisch als het jaar erover. Het was de eerste keer dat ik Ierland bezocht, en het was leuk om het land te ontdekken. Het weer is er niet echt fantastisch, de bevolking daarentegen wel. Ik denk dat we het onderste uit de kan hebben gehaald tijdens de reis. Op 9 dagen tijd hebben we toch heel wat kunnen bezichtigen. De natuur is er wel echt fantastisch en het gezelschap was ook uitmuntend 😉

Invalid Displayed Gallery

Mijn favoriete en meest gedragen lippenstift deze zomer was zonder twijfel Firebird van Urban Decay. De felroze kleur is heel mooi in de zomer, maar ik weet zeker dat ik deze de rest van het jaar ook veel zal bovenhalen.

img_8103

Een van mijn favoriete aankopen deze zomer is deze jumpsuit. Ik kocht deze in mijn favoriete boetiek en heb er zeker geen spijt van. Het was mijn eerste playsuit ooit en ik heb deze vaak gedragen toen het buiten zo warm was. In de winkel heb ik lang staan twijfelen, omdat het best een diepe decolleté heeft. Normaal draag ik het nooit en het is nog steeds wat wennen als ik hiermee buiten kom. Toch ben ik blij dat ik het gekocht heb, want ik heb er best veel complimenten over gekregen.

playsuit

Een andere favoriete aankoop is dit palette van Alice in Wonderland. Ik kocht het in Ierland en was meteen verkocht, aangezien ze het palette hier niet verkopen. Het mooie palette is een heel mooi decoratie item op mijn kast en ik heb het al vaak gebruikt.

img_8109

Ik lees enorm graag en was dan ook aangenaam verrast toen ik voor Kerstmis een Kindle e-reader kreeg. Deze zomer heb ik er enorm veel geniet van gehad. Het is erg praktisch om zo’n grote hoeveelheid boeken mee te kunnen nemen. Ik denk dat ik deze zomer minstens 15 boeken heb gelezen, en daar ben ik best trots op!

img_8111

Wat zijn jullie favorieten van de afgelopen zomer?

Liefs,

Emma

 

 

Geef een reactie

CommentLuv badge