3 x mini mascara reviews

De zoektocht naar de perfecte mascara gaat verder. Ik koop bijna iedere keer een nieuwe soort mascara als de oude leeg is. Ik wou deze even met jullie delen, maar het zou nogal een korte post zijn als ik slechts een mascara per keer review. Daarom krijgen jullie vandaag drie mini mascara reviews.

Mascara 1

De eerste mascara is de vertige longueur van Yves Rocher. Ik koop nooit zelf iets van het merk, maar mijn mama is er een trouwe klant. Deze mascara kost 23,90 euro, een prijs die ik zelf te duur vind voor een mascara.

De mascara heeft wel een interessant borsteltje. Het is enorm dun en licht. Hierdoor zou je als resultaat ultralange wimpers krijgen. Mijn wimpers werden nu niet superlang, maar ik zag wel duidelijk een verschil.

Conclusie. Een goeie mascara, maar de prijs vind ik toch te hoog.

img_8048

img_8049

Mascara 2

Zelf kocht ik onlangs de rocket volum’ mascara van Maybelline. Het is een van de goedkoopste mascara’s van het merk. Deze kost zo’n 9,99 euro. Ik kocht de waterproof versie, omdat ik anders snel last krijg van vlekken. Deze mascara belooft veel volume en perfect gescheiden wimpers. Het zou ook klontervrij zijn.

Ik ben echt tevreden met deze mascara. Ik heb niet echt lange wimpers, maar ik merk wel duidelijk een verschil in volume. De kleur is ook echt donker zwart en hij is perfect waterproof. Ik ben fan!

img_8046

img_8047

Nummer 3

Onlangs kocht ik deze hippie mega volume mascara van L’Oréal Paris. Ik was benieuw naar deze mascara, na een positieve review op een blog. Met deze mascara zou je een sexy en chique look creëren.  Het borsteltje belooft een enorm volume voor een flirterige blik.

Bij het gebruik werd ik nogal snel ontgoocheld. Ik kreeg best veel volume, maar ook enorm veel klonters. Het leek wel alsof ik nog maar 6 dikke wimpers had. Echt geen mooi effect dus. Ik lees nog steeds positieve reviews over deze mascara, dus voor sommige mensen is dit wel een goeie mascara. Jammer genoeg niet voor mij.

img_7217

img_7223

Liefs,

Emma

4 gedachten over “3 x mini mascara reviews

  1. Mascara is een persoonlijke keuze. Ik kan niet tegen veel merken (krijg last van irritaties en andere kwalen van veel mascara’s). Ik koop vaak bij Yves Rocher. Inderdaad is het erg duur. Maar ik heb dan wel minder pijn in mijn ogen.

    1. Oei, dat is natuurlijk ook iets om rekening mee te houden. De laatste tijd heb ik ook wat last van mn ogen en ik heb precies pijn aan mijn wimpers, misschien ligt dit ook aan mijn mascara? X

Geef een reactie

CommentLuv badge