5 comeback trends die mochten wegblijven van mij

Trends komen en gaan. Een ding is zeker, bijna alle trends duiken wel eens opnieuw op. Het laatste jaar zag je al heel wat trends uit de nineties terugkeren. Sommige daarvan zijn best leuk voor even, zoals de choker. Andere trends mogen van mij snel terug verdwijnen. Vandaag een lijst van de comeback trends die van mij onder het stof hadden mogen blijven.

Trackpants

In mijn posts over de trends van het najaar liet ik jullie al weten dat comfortabele sportk

leren helemaal in zijn deze winter. Op de catwalks en bij enkele celebs werden trackpants terug gespot. Deze waren al helemaal in in de jaren 2000 en nu zijn ze dus terug. Eerlijk? Ik ben geen fan. Sportkleren horen volgens mij nog steeds thuis in de sportschool, hoe comfortabel ze ook zitten. Ik vind dat de sportieve trend wel kan, maar dan met wat meer stijlvolle kleren.

Bron pinterest
Bron pinterest

 

Culottes

De nineties zijn terug en de culotte zie je ook steeds meer in de winkelrekken terug. Ik vind het maar een vreemde broek. Sommige vrouwen rocken dit item echt, maar ik zou er waarschijnlijk niet mee staan (Wegens te korte benen 😉 ) . Ik draag het ook liever niet, al staan anderen er wel mee.

Bron Pinter
Bron Pinterest

Doc Martens

In de jaren 90 waren Doc Martens overal te zien. Het is al even uit de mode, maar meestal liepen er wel een of twee personen op school rond met de zware laarzen. Meestal (Ik veroordeel niet, dit was in mijn school toch zo) hadden de mensen met Doc Martens ook een specifieke kledingstijl, die niet mijn ding was. Ik vind het vreemd dat de trend nu terug is, al heb ik het nog niet vaak in de straat gespot.

Bron Pinterest
Bron Pinterest

Hoge platformzolen

Het valt al een eindje op dat de schoenzolen steeds hoger en hoger worden. Creepers vind ik nog mooi, maar plateauzolen zijn echt mijn dingen niet. Ik kan er niet aan doen, ik vind ze gewoon afschuwelijk lelijk.

De Spice girls werden in de jaren 90 regelmatig gespot met platformschoenen.

Bron Pinterest
Bron Pinterest

Ruffles

Ruffles waren al een trend in de jaren tachtig, maar nu zijn ze terug. Ik vind ruffles op zich niet lelijk. Ik vind het zelfs mooi bijvoorbeeld bij decoratiekussens. Bij kleren vind ik dat het kan, zolang het er niet te veel zijn.

Bron Pinterest
Bron Pinterest

Welke trend van nu vinden jullie het allerlelijkst?

Liefs,

Emma

6 gedachten over “5 comeback trends die mochten wegblijven van mij

  1. Ik ben het helemaal met je eens over de culottes. Wat vind ik die dingen lelijk, maar dat komt misschien ook omdat ik er echt te klein voor ben. Al die andere dingen vind ik dan wel weer heel tof.

Geef een reactie

CommentLuv badge