In de spotlights: fashion blogs

Nadat ik een ‘In de spotlights’-post maakte over mijn favoriete beauty– en lifestylebloggers, moest ik wel een lijst samenstellen met fashion blogs. De meeste bloggers schrijven niet enkel over fashion, maar dat vind ik net positief.

Zelf vind ik mode heel erg interessant, maar ik ben niet iemand die zich altijd volgens de laatste mode kleed. Daar heb ik ten eerste het geld niet voor, en ik kleed me gewoon graag zoals ik het zelf wil. Echte fashiongirls volgen meestal wel de trends op, ook de meer speciale. Ik bekijk graag fashion blogs om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe trends. Daaruit selecteer ik welke ik leuk vind en welke ik nooit zou dragen.

De volgende blogs vind ik stuk voor stuk interessant om te bezoeken voor hun fashion posts.

Fashion Academicus

De eerste blog die ik in de spotlights wil zetten is Fashion Academicus. Het is de blog van Lauranne, een jonge Belgische blogger die in het Engels blogt. Op haar blog vind je heel veel leuke posts over trends. Ze slaagt er telkens in om de leukste inspiratiefoto’s uit te kiezen. Ze post ook regelmatig outfitposts.

Rose Amère

Rose Amère is de blog van Romy. Ze blogt niet enkel over fashion, maar ook over beauty en lifestyle. Toch vind ik haar blogberichten over mode altijd extra leuk. Romy heeft een leuke schrijfstijl en haar blogt oogt ook gewoon prachtig.

What Lieke loves

What lieke loves is de blog van Lieke Biemans. Ze heeft een prachtige en vooral heel professioneel ogende blog over fashion en beauty. Lieke is een ambassadrice van Hunkemoller en daardoor vind je vaak de laatste updates over het merk terug op haar blog. Op haar site vind je heel erg mooie outfitposts. Extra leuk: op haar blog vind je regelmatig wedstrijden terug. Wie weet val je zo ook eens in de prijzen!

Styled by Romy

Ook de blog van Romy vind ik heel erg interessant. Romy heeft een opleiding fashion design gevolgd en werkt als personal shopper. Het is altijd extra leuk als je weet dat de blogster weet waarover ze het heeft. Op haar blog vind je heel veel leuke look of the days, maar ook inspiratieposts. Haar foto’s zien er altijd prachtig uit. Moest ik iemand zijn kleerkast kunnen lenen, dan zou het de hare zijn.

Wat is jullie favoriete fashion blog?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “In de spotlights: fashion blogs

Geef een reactie

CommentLuv badge