Urban Decay vice lipstick : Doubt

Oops, I did it again…

Nee, dit is geen post over Britney Spears. Ik heb me gewoon opnieuw laten gaan in de Ici Paris Xl en kwam naar huis met een nieuwe lippenstift van Urban Decay. En zoals vaak kon ik het niet bij een houden.

Ik had een kortingsbon van dertig procent liggen die geldig was op de hele winkel. Dus ook op Urban Decay, wat bijna nooit voorkomt. Die bon was voor mij het ideale excuus om mezelf nog eens te verwennen met een nieuwe lippenstift.

Ik was al een eindje op zoek naar de perfecte rode lippenstift. Ik heb ondertussen al enkele lipsticks in mijn collectie, maar nog geen enkele rode. En daar moest verandering in gebracht worden. Uiteindelijk koos ik voor de kleur Doubt.

doubt urban decay

Doubt is een van de honderd kleuren uit de nieuwe vice collectie van Urban Decay. Er zijn honderd kleuren verkrijgbaar in zes verschillende finishes. Eerder kocht ik al Backtalk en Conspiracy. Doubt is mijn derde lippenstift uit deze collectie en mijn achtste lipstick van Urban Decay.

Doubt heeft een comfort matte afwerking. Ik hou van matte lippenstiften en ik vind deze afwerking echt ideaal. Het is mooi mat, maar je lippen drogen er ook niet ongelooflijk hard van uit. Doubt is een warme rode kleur. De kleur is opvallend rood, maar door de matte afwerking vind ik het net iets subtieler dan een glanzend rood exemplaar.

Urban Decay doubt

Over de huls en de verpakking valt er nog weinig nieuws te vertellen. Urban Decay bespaart zich geen enkele moeite om pareltjes te maken van al hun producten. Zo ook bij deze vice lippenstiften.

In de winkel heb ik de lippenstift op mijn arm geswatcht. Ik heb er natuurlijk een hele boel uitgeprobeerd en uiteindelijk was Doubt mijn favoriet van de rode tinten. Ik heb wel nog even staan twijfelen. Rood is toch meteen een opvallende kleur en ik heb altijd schrik dat ik hem niet zal gebruiken. Uiteindelijk nam ik hem toch mee. Ik wil al lang een rode kleur, dan moest het er maar eens van komen!

Urban decay doubt

Thuis is het nog spannender als ik de lippenstift voor het eerst aanbreng. De nieuwe vice lippenstiften zijn nog eenvoudiger aan te brengen door de puntige top. Ook deze Doubt is heel eenvoudig en smeuïg om aan te brengen.

Op de foto’s hieronder zie je de lippenstift op mijn lippen. Mijn lichte stress was ongegrond, want ik ben heel tevreden van het resultaat. Ik vind de kleur echt mooi en ik denk dat het wel bij me past. Het contrast met mijn bleke huid en donker haar vind ik extra leuk. De matte afwerking vind ik zeker een pluspunt. Hierdoor blijft de lipstick toch redelijk subtiel.

Rood vind ik vaak heel elegant staan en vind ik heel mooi in combinatie met zwart. Ik denk dat ik deze vaak ga dragen in het najaar. Het lijkt me ook ideaal voor de feestdagen.

doubt urban decay

doubt urban decay

Over de kwaliteit ben ik ook enorm te spreken, zoals altijd bij het merk. Ik merk amper dat ik lippenstift draag. Enkel naar de avond toe, beginnen mijn lippen een beetje droog aan te voelen. De kleur blijft heel lang zitten en vervaagt ook geleidelijk.

Ik ben opnieuw fan.

Wat is jullie favoriete rode lippenstift?

Liefs,

Emma

Summary
Review Date
Reviewed Item
Urban Decay Doubt lipstick
Author Rating
41star1star1star1stargray

5 gedachten over “Urban Decay vice lipstick : Doubt

Geef een reactie

CommentLuv badge