Kort maar krachtig tag

Echt een hele tijd geleden werd ik genomineerd voor de kort maar krachtig tag door Leen van Voetjes van de grond. Eerlijk gezegd was ik deze nominatie gewoon rats vergeten, maar nu heb ik er eindelijk tijd voor kunnen maken.

Ik vind tags altijd leuk, omdat jullie mij zo wat beter kunnen leren kennen.

▲ Stom: Mijn portefeuille thuis vergeten en de hele dag op pad zijn zonder geld, identiteitskaart, abonnement van de trein… En net dan komt de controleur natuurlijk.
▲ Allerstomst: De stress die ik vaak krijg door mijn richting. In de journalistiek moet je vaak mensen contacteren en het is gewoon frustrerend als ze je niet willen helpen, omdat je ‘maar’ een studentje bent.
▲ Dag met een gouden randje: Ik heb nog niet zoveel speciale dagen gehad, maar dan kies ik voor de dag dat ik mijn vriend heb ontmoet. (Wat ben ik toch een slijmbal ;))
▲ Leukste liedje: Mijn lievelingsnummer verandert bijna van dag tot dag. Momenteel is het ‘Closer’ van The Chainsmokers. Mijn favoriete nummer aller tijden is waarschijnlijk ‘The Scientist’ van Coldplay.
▲ Houd van: Een leuk boek lezen in een warm bad.
▲ Nooit gedacht: Dat ik zo’n passie voor make-up zou krijgen. In het middelbaar liet het me nog totaal koud.
▲ Genieten: Aan het zwembad luieren tijdens een hete dag.
▲ Bang voor: Wespen. Of eigenlijk van alle insecten die me doen denken aan een wesp. Lees: alles. Zelfs vlinders…
▲ Hekel aan: Mensen met een groot ego.
▲ Lekkerste weer: Lekker zonnig, rond de 25 graden.
▲ Leukste leeftijd: Moeilijk in te schatten. Waarschijnlijk toen ik zo’n tien jaar was. Alles was toen nog zo zorgeloos.
▲ Spijt van: Momenten waar ik meer had moeten opkomen voor mezelf. Ik ben er nog steeds niet zo goed in, maar het is al heel wat beter geworden.
▲ Geen tijd voor: valse vriendinnen. Aan de levende lijve ondervonden…
▲ Lekkerste eten: Frietjes van de frituur smaken altijd. Of een lekkere lasagne met lookbroodjes.
▲ Fijnste vakantieland : Deze vind ik moeilijk. Heel wat landen waar ik geweest ben, waren echt mooi. Ierland voor zijn bevolking, Egypte en Malta voor het warme weer,…
▲ Vreselijk goor: Braaksel van andere mensen. Door de studentenbuurt vroeg in de morgen doet mijn maag meermaals keren.
▲ Mezelf een duwtje geven: Nog wat meer opkomen voor jezelf, je niet altijd laten doen.
▲ Wil nog: Veel bereiken met mijn blog
▲ Mis een beetje: Tijd met mijn vriendinnen. Als het schooljaar begint, zal ik ze wel meer zien 🙂
▲ Dansen: Ik hou van dansen en heb ook altijd dansles gevolgd. Tijdens het uitgaan kan ik niet stilstaan! Ik wou dat ik er beter in was, ik ben altijd jaloers op goeie dansers die een verhaal kunnen vertellen via hun dans.

Ik nomineer niemand. Het is een leuke tag, neem hem gerust over als je deze ook op je blog wilt.

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Kort maar krachtig tag

Geef een reactie

CommentLuv badge