Mijn Aliexpress juwelen

De meeste mensen weten wat Aliexpress is. Een Chinese webwinkel waar je een heleboel items vind voor een belachelijk goedkope prijs. Natuurlijk kan je van de producten ook niet de hoogste kwaliteit verwachten. Voor juwelen vind ik dit niet echt een probleem. Persoonlijk denk ik dat de kwaliteit van Aliexpress juwelen niet slechter is dan bijvoorbeeld juwelen van de Six. En we weten allemaal wat er meer kost…

Onlangs plaatste ik voor het allereerst een bestelling op de webshop. Daarvoor had ik al meerdere keren een virtueel mandje gevuld en uren gespendeerd aan het uitzoeken van leuke spullen, maar om een of andere reden kocht ik het nooit echt. Tot een tijdje geleden.

Ik draag eigenlijk enkel oorringen en de laatste tijd vond ik nergens leuke exemplaren in de winkel. Vaak vind ik vijf euro ook nogal duur voor ‘goedkope’ oorbellen. Onlangs liet ik een derde gaatje prikken en toen had ik zin om wat nieuwe accessoires te kopen. En toen bezocht ik Aliexpress.

Ik was vooral op zoek naar minimalistische oorringen. Een eind geleden waren deze heel trendy en ik vind het altijd heel mooi bij anderen. In de winkel vond ik echter nooit leuke exemplaren. Via de website bestelde ik de volgende oorringen. Extra leuk: ik kreeg ze allemaal dubbel. Geen idee of dit een fout is of niet, maar het is altijd handig.

minimalistische oorringen

Op Aliexpress werken ze met allerlei verschillende ‘winkels’. Deze oorringen kocht ik allemaal via dezelfde winkel. Ze waren echt heel goedkoop en ik heb het gevoel dat de kwaliteit best goed is.

img_7864

Ik kocht twee paar driehoekjes. De ene zijn opgevuld, de andere niet. Deze zijn ook te verkrijgen in het zilver, maar ik vond deze gouden kleur wel leuk. De levertijd viel ook best mee. Ik kreeg deze al na twee weken.

img_7863

Ook deze cirkels vond ik enorm leuk. Ik hoop dat ik binnenkort andere oorringen mag dragen in mijn nieuwe gaatjes. Het lijkt me leuk om de verschillende vormen te combineren.

img_7861

Als laatste kocht ik ook nog deze staafjes van dezelfde winkel binnen Aliexpress. Je ziet deze heel veel de revue passeren op sites als Pinterest en sindsdien ben ik verkocht. Nu heb ik er eindelijk zelf.

img_7862

Ik ben heel tevreden over deze minimalistische oorbellen. Ze zijn heel mooi en waren echt spotgoedkoop. Een minpuntje: de stopper is gewoon van plastiek. Eerst had ik schrik dat ik ze snel zou verliezen, maar nu heb ik het gevoel dat ze best stevig zitten.

De oorbellen op de foto hieronder zie je ook vaak voorbij komen. Op Aliexpress is het een van de populairste juwelen. Ik heb ze nog niet aangedaan, maar op het eerste gezicht zijn ze stevig en mooi.

img_7859

Ik kocht ook nog twee armbandjes. Ik draag niet vaak juwelen, maar heb de laatste tijd vaker zin om accessoires te dragen. Dus ik dacht: waarom niet.

Het eerste exemplaar heeft een strikje en is helemaal mijn ding. Je kan het armbandje opentrekken, zodat het over je arm past. Ik denk wel dat je er voorzichtig mee moet zijn, want het lijkt nogal breekbaar. Ik vind het een heel mooi armbandje. Als je wat dichter kijkt, zie je dat het niet zo mooi afgewerkt is. Ik vind dat niet zo erg. Van ver ziet het er mooi uit en het kostte nog geen euro.

aliexpress armband

Ook dit armbandje zag ik op de site en ik wou deze echt hebben. Goud en keramiek vind ik een prachtige combinatie.

Aliexpress armband

Dit waren mijn aankopen. Vreemd genoeg weet ik niet zeker datย alles al toegekomen is. Ik denk dat ik nog wat kleine oorringen heb besteld. Ik zal het binnenkort wel ontdekken.

Heb jullie al eens besteld via Aliexpress?

Liefs,

Emma

 

7 gedachten over “Mijn Aliexpress juwelen

      1. hmm, ik zou je het graag vertellen, maar ik ben het zelf vergeten.. Natuurlijk ben ik nu ook mijn wachtwoord vergeten, waardoor ik mijn aankopen niet kan checken. Als ik het me herinner, laat ik je iets weten. Goed? x

Geef een reactie

CommentLuv badge