In de mode: wintertrends

Bron foto

Met het warme weer van de voorbije dagen staan we er niet echt bij stil, maar binnenkort komt de herfst en de winter eraan. De seizoenen hebben ook hun charme, maar voor mij mag het nog even wat nazomeren. Ik vind het wel leuk om even het internet af te speuren naar de trends voor de winter. Zo kan ik me een beeld vormen van wat ik moet aanschaffen de komende tijd.

Ik zocht inspiratie via het internet en Pinterest en stelde op basis daarvan enkele leuke outfits samen op Polyvore. Kijk je mee naar de trends voor het komende seizoen?

Wijder en langer

Heel veel kleren worden net iets wijder en langer dan de voorbije seizoenen. Zo zie je heel veel A-lijnen terugkomen en de kleren mogen weer net iets losser en wijder vallen. Ook rokken en jurken worden langer, meestal tot onder de knie. Deze zomer was de midi rok ook al populair aan het worden en deze winter gaat de Β trend gewoon verder.

Black is the new black

Deze winter is zwart terug van nooit weg geweest. Liefst ben je deze winter van top-tot-teen in het zwart gekleed. Inclusief accessoires.

Black is the new black

 

Fluweel

Vorig jaar vonden we af en toe een fluwelen item in de winkelrekken en de stof is dit najaar opnieuw heel populair.

Strikblousjes

Dit najaar zijn strikblouses niet enkel voor je grootmoeder, ook jij kan deze trend rocken. Ik hou enorm veel van strikjes in mijn outfit en zal waarschijnlijk wel een leuk exemplaar proberen te scoren.

Ik weet niet zeker of ik de outfit hieronder zou dragen. De schoenen alvast niet, maar ze zijn ook wel heel stijlvol dit najaar!

Geen titel #21

 

Het mannenpak

Een trend die ik liever niet had zien terugkeren: het mannenpak. Dit najaar mag je als vrouw een mannenkostuum dragen. Liefst zo mannelijk mogelijk en als het even kan, koop je gewoon een fluwelen exemplaar.

Velvet suit

 

Teddy bont

Teddy bont zal je deze winter veel warmte geven en je zal er ook heel stijlvol uitzien.

Heel lange mouwen

De voorbije jaren zagen we al heel wat oversized kleren, maar nu is het de beurt aan de mouwen. Koop een blouse of jurk met zo lang mogelijke mouwen en je bent helemaal in. Lijkt me niet meteen praktisch.

Transparant

In het najaar mag alles transparant zijn. Zowel blouses, jurken als rokken. Ik vond het zelf te moeilijk om een outfit samen te stellen en koos een set van een andere Polyvore gebruiker. Ik vind deze outfit echt stoer en leuk. Waarschijnlijk zou ik deze outfit niet zelf dragen.

Untitled #769

 

HalsΒ 

Heel veel outfits leggen de nadruk op de hals. Opvallende sieraden of sjaaltjes trekken de aandacht naar je hals. Ook hebben de kleren vaak opvallende cols, turtlenecks of een opvallende halslijn.

Pink turtle neck

 

Sporty chique

Vanaf nu zijn sportoutfits niet langer enkel voor de sportschool. Het is zelfs geschikt voor het werk. Natuurlijk draag je niet meteen je meest versleten exemplaar. Nee, in deze trend combineer je comfortabele items met je vrouwelijke outfit.

Wat vinden jullie van de trends?

Liefs,

Emma

Summary

5 gedachten over “In de mode: wintertrends

Geef een reactie

CommentLuv badge