Make-up revolution the one blush stick

Onlangs kocht ik een brush set via boozy shop. Ik vind het sowieso een leuke webshop, maar het is extra leuk dat je een cadeau ontvangt wanneer je voor een bepaald budget aankopen doet. Ik kon kiezen uit enkele producten en koos uiteindelijk voor the one blush stick van Make-up revolution.

Vandaag review ik deze blush, omdat het leuk is om een product te beoordelen dat ik niet zelf heb gekozen. The one blush stick kost normaal 6,95 euro.

Ik koos de kleur matte rush. De andere kleuren waren iets te speciaal voor mij. Ik was best benieuwd naar het product. Je kan het zowel als blush als lipstick gebruiken. Normaal gebruik ik blush in poedervorm, dus dit was totaal nieuw voor mij.

IMG_7663

Het product zit in een simpel zwart doosje. De balm heeft een soort lippenstift vorm, maar dan veel breder. Het lijkt een enorm grote hoeveelheid, maar de stick is maximaal 5 centimeter hoog. Je kan het product normaal op twee manieren gebruiken. Droog voor een mat en dekkend effect, nat voor een glanzend, sheer effect.

IMG_7664

Op mijn hand zie je de swatches. Links droog en rechts vochtig… Ik zag dus amper verschil. Het valt me vooral op dat de kleur heel erg dekkend is. Oke voor een lippenstift, maar voor een blush?

IMG_7667

Ik zou jullie graag foto’s laten zien van het effect op mijn gezicht, maar ik krijg rode vlekken op mijn hand van het product. Ik kreeg een soort reactie op het product. Normaal is mijn huid niet zo gevoelig voor make-up, maar ik wou het risico niet nemen om uitslag te krijgen op mijn gezicht.

Het product is dus helemaal mijn ding niet. Laat het gerust weten in de reacties als jij wel positieve ervaringen hebt met het product!

Liefs,

Emma

Summary
Review Date
Reviewed Item
the one blush balm- Make-up revolution
Author Rating
11stargraygraygraygray

8 gedachten over “Make-up revolution the one blush stick

    1. Het is de eerste keer dat ik het kreeg van make-up. Wel al enkele keren van dagcrèmes gehad, sindsdien test ik alles eens op mn armen.. Nee, ik denk dat het als blush ook niet zo mooi zou zijn :p

Geef een reactie

CommentLuv badge