Ik ga op reis en ik neem mee..

Op reis gaan is gewoon super leuk. Nieuwe landen verkennen, andere culturen ontdekken of er gewoon even tussenuit zijn is nodig en ontspannend. Ik keek er al een volledig jaar naar uit om op reis te gaan. Natuurlijk moet je ook de nodige voorbereidingen doen. Je kan nogal moeilijk vertrekken zonder sommige spullen.

Ik vind het altijd moeilijk om mijn koffer in te pakken. Liefst doe ik zoveel mogelijk mee. Maar te veel mee doen is zinloos en het zijn enkel overbodige kilo’s die je moet meesleuren. Kiezen is dus de boodschap. Vandaag toon ik jullie wat ik meedoe op het vak van beauty.

Ik draag graag make-up en neem dus zeker een voorraadje mee naar Ierland. Natuurlijk kan ik niet alles meesleuren, want dan loop je ook altijd het risico dat er iets stuk of kwijt geraakt. Ik maakte een selectie en probeerde alles weg te krijgen in mijn toilettas van Oilily. Ik heb deze tas al jaren, maar vind het nog steeds een leuk tasje.

IMG_7671

Uiteindelijk is dit alles wat ik inpak. Een dagcrème is een must. Ik wil geen droog gezicht en dan moet ik zeker elke dag wat kunnen smeren. Het Naked flushed palette gaat ook mee op reis. Het is een van mijn nieuwste aankoop en het is gewoon zo handig. Een klein palette met bronzer, blush en highlighter ineen en een spiegel is gewoon gemaakt voor mee te reizen.

Ik gebruik dagelijks mascara en wenkbrauwproduct. Het zijn eigenlijk de enige producten waar ik niet zonder kan. Natuurlijk moet ik dan ook een kwast meenemen om het aan te brengen.

IMG_7669

Ik kan wel zonder lippenstift, maar ik draag het gewoon te graag. Ik vond het moeilijk om een selectie te maken, liefst nam ik gewoon alles mee. Uiteindelijk hield ik het bij vier kleuren. Backtalk is een neutrale kleur die bij alles past. In Ierland zal het meer herfstweer zijn, dus ik koos voor Conspiracy en mijn donkerrode D for Danger. Die kleuren staan altijd leuk bij een herfstoutfit. Have your cake nam ik ook mee, omdat ik hem al een tijdje niet meer heb op gehad.

IMG_7689

Zoals je ziet hou ik mijn make-up beperkt op reis. Het is wel de bedoeling om op reis wat leuke make-up te kunnen scoren. Normaal verkopen ze er Too Faced en ik heb een oogschaduwpalette op het oog…

Liefs,

Emma

Geef een reactie

CommentLuv badge