Mijn bucket list – Reizen

Terwijl ik zelf op reis ben, leek het me interessant om mijn bucket list met reizen te delen. Ik vind het altijd moeilijk om een antwoord te geven op de vraag: “Welke landen wil jij zeker nog eens bezoeken?”. Hoe kan ik daar nu een goed antwoord op geven, als ik er nog niet ben geweest? Uiteindelijk vorm je je vaak een beeld van landen via films of verhalen van mensen die er geweest zijn. Toch heb ik geprobeerd om een bucket list te maken van landen die me wel mooi lijken.

Kijken jullie mee?

New York

Beginnen doen we met het meest cliché antwoord die ik kon bedenken. New York city. Ik ken het enkel uit de films en de vele jaloersmakende verhalen van mijn beste vriendin. Cliché of niet, toch wil ik ooit op reis naar Amerika en dan moet ik wel New York bezoeken.

New York
Bron

Ijsland

Ijsland staat al jaren op mijn verlanglijst. Het enige wat me tegenhoud is de prijs. Op foto lijkt het zo’n prachtig land, zelfs de kou houd me niet tegen. Naar het schijnt is het wel een duur land om naar toe te reizen en daar heb ik momenteel het budget niet voor.

Ijsland
Bron

Wizarding world Harry Potter- Orlando

Okay. Het is niet echt een land, maar ik wil het echt wel eens bezoeken als potterhead. Ik hou enorm veel van attractieparken en ook Disneyworld zou ik ook wel eens willen bezoeken. Het lijkt me gewoon super om het Hogwarts van de film te ontdekken en te kunnen genieten van leuke attracties.

Wizarding world of harry potter
Bron

Australië

Ik weet eigenlijk niet goed waarom, maar Australië staat ook op mijn wishlist. Ik denk dat het mij vooral aanspreekt, omdat het zo ver weg is. Een kennis is er onlangs een lange tijd geweest en zijn foto’s waren ook wel erg prachtig.

Australie-Australie
Bron

Bora Bora

Niet per se iets dat ik moet gezien hebben in mijn leven, maar het lijkt me gewoon eens fantastisch om op zo’n tropisch eiland te kunnen zonnen. Het mooie blauwe water en het prachtige uitzicht spreken me zeker aan.

DSC_5472Bora-Bora-pearl-beach-bungalow
Bron

 Budapest

Als laatste staat Budapest op mijn verlanglijst. De stad lijkt mij erg mooi en de moeite waard om een bezoekje te brengen. Het mooie weer is ook een pluspunt. Budapest is ideaal als citytrip en ik ga de stad sowieso eens bezoeken, misschien zelfs al volgend jaar met een vriendin of zo.

budapest 2016 5
Bron

Hebben jullie nog tips van landen die het bezoeken waard zijn?

Liefs,

Emma

2 gedachten over “Mijn bucket list – Reizen

Geef een reactie

CommentLuv badge