red carpet

Rode loper: VMA 2016

Op zondag 28 augustus vonden de MTV video music awards (of korter de VMA) plaats. Het is een grote show waar MTV prijzen uitreikt aan de artiesten met de beste muziekvideos. Ik vind het altijd geweldig om naar zo’n shows te kijken. Er zijn leuke optreden en genoeg ander entertainment. En er vallen ook altijd leuke outfits te spotten op de rode loper!

Beyoncé was de grote winnaar van de avond. Queen B nam acht awards mee naar huis. Zo won ze onder andere de prijs voor beste vrouwelijke video. Ook Drake en Rihanna stonden in de picture, toen Drake publiekelijk verklaarde dat hij al sinds zijn 22ste verliefd is op de zangeres. Sommigen dachten zelfs dat het een aanzoek was, maar toen hij haar probeerde kussen, draaide ze haar wang naar hem toe. Misschien was Riri ontgoocheld dat het geen huwelijksaanzoek was?

Maar Beyonce en Rihanna waren natuurlijk niet de enige aanwezigen. Kijk mee naar het beste en het slechtste van de rode loper. Alle foto’s zijn afkomstig van de site van de Mtv VMA.

Toppers

Deze outfit van Ariana Grande heeft nogal een klein topje, maar we zien wel vaker bloot op de catwalk. Ik vind deze outfit heel geslaagd. Simpel zwart, maar toch heel stijlvol. De outfit is best schattig, wat goed past bij het imago van Ariana. Haar simpele choker maakt de outfit af. Ik ben niet zo’n fan van haar rechte frou frou.

arianagrande-597563406

Het winnende olympysch gymnasten team is heel populair in Amerika. De meisjes werden uitgenodigd voor de VMA en ik vind hun outfits allemaal zeer geslaagd. Turners hebben best een speciaal figuur, maar deze kleedjes staan hun heel erg goed. Ik ben vooral fan van het derde kleedje.

olympians-597194214

De jurk van Zara Larsson is best speciaal, maar ik vind het wel echt mooi. Het schouderloze jurkje is net dat tikkeltje speelser en de knappe Zara staat er gewoon super mee. Haar schoenen daarentegen zijn niet mijn ding. Het is nogal vreemd dat je de middelste drie tenen ziet en de gekleurde bolletjes vind ik overbodig.

zaralarsson-597564592

Op lange benen mag je trots zijn en dat bewijst Hailee Steinfeld met dit korte, strakke jurkje. Deze outfit staat de Pitch Perfect 2 ster erg goed. De jurk heeft heel veel kleur en heel veel structuur. Van ver lijkt het gewoon een print, maar eigenlijk bestaat het uit aan elkaar geknoopte linten.

haileesteinfield-597560702

Britney Spears is helemaal terug met een nieuw album. Ze houdt het simpel op de rode loper met een zwarte jurk met een bijzondere split. Ik vind de snit van deze jurk echt leuk en ook heel stijlvol. Zo zie ik het graag, Britney!

britneyspears-597563512

Flops

Het verbaasde me enorm dat onderstaande outfit terugkomt in een heleboel ‘best dressed’ lijsten. Vinden mensen dit misbaksel echt mooi? Deze outfit van Kim K vind ik echt helemaal niets. Ik begrijp dat ze met haar lichaam wil opscheppen, zeker nu ze de babykilo’s heeft kwijtgespeeld, maar er bestaan toch mooiere outfits dan dit. Het doet me denken aan een badpak, maar dan met lange mouwen. Misschien wou ze dit effect bereiken, want haar haar was ook nat?

kimkanye-597563648

De volgende outfit was voor mij de grootste flop van de avond. Rita Ora wou een stoere look en heeft ze gekregen. Er is letterlijk niets mooi aan dit ensemble. Het lederen vest is afschuwelijk, het doorzichtige jurk met rode en zwarte veren is klaar voor de vuilbak en dan hebben we de schoenen nog niet vermeld… Ik zou die stylist ontslaan.

ritaora-597560790

Deze twee meisje, Chloe en Halle, waren mee met Beyoncé. De twee zussen zijn zangeressen bij het label van queen b. De jurk van het rechtse meisje valt nog mee. Ik vind het niet mooi, maar er liepen lelijkere gedrochten op de catwalk. De outfit van haar zus lijkt eerder op een outfit van een foute grootmoeder, maar hun accessoires maken alles nog wat erger. Wat heeft de linkse zus op haar neus? Een snor? Ik vind het gewoonweg vreemd.

chloehalle-597195056

En toen stond Super Mario plots op de rode loper van de VMA! Neen, het was Chance The Rapper. Ook al is de outfit waarschijnlijk komisch bedoelt, het blijft nogal fout. Ik vind het geheel uiteindelijk wel best schattig, maar de outfit is nog steeds een flop.

chance-597563582

 

Er was een groot aantal flops aanwezig op deze award show. Er waren maar weinig outfits waar ik een wow-gevoel bij kreeg. De outfit van Beyoncé is niet lelijk, maar ik heb haar ook al beter gekleed gezien. Ook al won ze veel prijzen, dé ster van de avond is in mijn ogen haar dochtertje. Hebben jullie de foto’s gezien waar ze hand in hand lopen? Gewoon wauw. Ik vind de outfit van Blue Ivy echt prachtig en heel erg schattig. Net een kleine prinses.

GettyImages-597193090-1472425565

Welke outfit is jullie favoriet?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Rode loper: VMA 2016

Geef een reactie

CommentLuv badge