naked flushed palette

Urban decay flushed palette – review

Mensen die mijn blog al langer volgen, zullen wel al gemerkt hebben dat ik fan ben van het merk Urban Decay. Hun lippenstiften zijn echt fantastisch en ik zou ze gewoon allemaal kopen mocht ik het geld hebben. Toen ik onlangs in Ici Paris Xl liep, bedacht ik me dat het wel een schande is dat ik nog geen enkel ander product van het merk heb geprobeerd. Tijd om daar verandering in te brengen!
Ik heb best lang staan twijfelen. Eerst wou ik een oogschaduw palette kopen, maar ik heb besloten om te wachten tot ik op reis ga. Wie weet kan ik dan een palette vinden dat bij ons moeilijk te verkrijgen is. Uiteindelijk liet ik mijn oog vallen op hun flushed palettes.

Het flushed palette van Urban Decay bestaat uit een blush, bronzer en highlighter. Er bestaan vier verschillende versies en ik koos (met wat hulp van de verkoopster) voor de versie streak. Het palette heeft een ideaal compact formaat en lijkt me heel erg handig voor op reis.

Urban decay naked flushed

Het doosje is stevig en simpel, maar toch mooi,zoals ik van Urban Decay gewoon ben. Het voelt heel stevig in mijn hand en er zit binnenin een grote spiegel. Een spiegel is natuurlijk ook handig voor op reis.

urban decay streak

Ik vond het moeilijk om een van de vier versies te kiezen. Ik draag graag blush, maar weet niet altijd welke tinten goed bij mijn huid passen. Ik liet me adviseren door een verkoopster en volgens haar zou elk palette mij staan. Ik moest vooral beslissen op basis van de highlighter. Ik draag weinig highlighter, dus ik zocht iets subtiels. Uiteindelijk ging ik dus voor streak.

urban decay streak

Het palette is heel handig, omdat je meteen drie producten in een bij je hebt. Je kan ze apart aanbrengen of met je borstel mengen. Op de foto hieronder zie je swatches van het palette op mijn vingers. De blush heeft eigenlijk evenveel pigment als de bronzer en de highlighter, maar ik had iets minder aangebracht op mijn vingers. Ik vind het pigment van de drie echt heel erg goed. Ze blijven ook erg goed zitten, het is zelfs niet eenvoudig om het weg te vegen. Let dus op dat je niet te veel in een keer aanbrengt op je gezicht. Het is beter om op te bouwen, aangezien het niet makkelijk is om de make-up te verwijderen.
swatches streak urban decay

De bronzer is heel mooi. Je kan hem heel subtiel aanbrengen of ervoor kiezen om meerdere lagen aan te brengen. De kleur is niet te donker, wat goed is met mijn bleke huid. De blush vind ik echt prachtig, je moet wel wat opletten dat je niet te veel aanbrengt. Anders heb je echt knalroze wangen. De highlighter is echt heel subtiel en valt weinig op. Voor mij is dat geen probleem, maar sommige mensen houden van een meer opvallend effect.

In de galerij hieronder vind je enkele foto’s met het product. De ingezoomde foto is een close-up van de highlighter.

Bij mijn aankoop kreeg ik ook een heel leuk staaltje van Urban Decay. Er zitten vier kleine testers in van de verschillende oogschaduw primers van het merk. Ik was al lange tijd benieuwd naar hun primers, omdat iedereen er vol lof over spreekt. Toch vind ik het veel geld voor zo’n klein product. Met deze testers kon ik het toch eens proberen en ik ben echt wel positief verrast. De primer doet zijn werk echt heel goed en het product voel ook goed op mijn huid. Misschien overweeg ik toch ooit om een van hun primers aan te schaffen…

IMG_7630

IMG_7631

Liefs,

Emma

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Urban Decay naked flushed streak
Author Rating
51star1star1star1star1star

11 gedachten over “Urban decay flushed palette – review

  1. Ik vind het echt ook een mooi palette. Oh juist, ik had foto’s, maar ze waren niet goed gelukt. Ik probeer er toch nog te maken en dan zet ik ze erbij! πŸ˜‰ x

 1. Girl Nice Palette! Love the Colors! Ik wou net vragen voor foto’s om te zien hoe het staat maar ik las in the comments al je answerπŸ˜„ Ik kijk ernaar uit om te zien hoe het je staat!🎊
  Leuke post Dear!

  Hugz, Miss B.πŸ’‹

  1. Dankjewel voor de leuke reactie πŸ™‚ Normaal staan er nu enkele foto’s op. Ik vind het wel enorm moeilijk om goeie foto’s te maken van een look ;p x

  1. Dankjewel πŸ™‚ het palette kost rond de 35 euro. Niet goedkoop natuurlijk, maar je krijgt er drie producten voor in een. Terwijl een aparte blush van ud al snel 30 euro kost.. X

Geef een reactie

CommentLuv badge