Bron pixabay

Shoppen: een nieuwe sport outfit

Ik heb altijd gedanst sinds ik acht jaar oud was. Ik heb ook enkele jaren aan turnen gedaan. Mijn hele leven heb ik toch minstens een uur per week gesport. Nu ik iets ouder ben, is het moeilijk om nog dansles te volgen, omdat de lessen meestal maar voor jongeren tot 18 jaar zijn. Toch probeer ik zo’n twee uur in de week te sporten en sinds vorig jaar heb ik een leuke dans/fitness school gevonden.

Het is altijd leuk om er goed uit te zien, ook tijdens een sportles. Ik vind het belangrijk dat een sportoutfit comfortabel zit. Ook een sportbeha is een must tijdens mijn danslessen. Ik heb nu een leuke outfit, heel simpel zwart, maar ik vind de outfit lekker luchtig. Jammer genoeg heb ik maar een mooie outfit momenteel en dat is niet altijd zo handig. Als ik meerdere keren per week naar de les wil, of eens zin heb om wat te gaan lopen, zitten mijn kleren vaak in de was. Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe outfit (of twee). Ik begin mijn zoektocht online!

IMG_7636

IMG_7637
Mijn huidige sport outfit

Ik ging op zoek naar kleren die niet te duur zijn, maar waar ik toch zeker van weet dat de kwaliteit goed is. Als eerste ging ik naar de website van Hunkemoller. Daar koop ik altijd mijn ondergoed en ik weet zeker dat hun sportkleren ook stevig en goed zijn. Daar vond ik enkele leuke items. De foto’s zijn afkomstig van hun website.

Ik liet meteen mijn oog vallen op deze blauw met zwarte outfit. Ik hou enorm van de koningsblauwe kleur en vind het ook prachtig bij deze sport kleren. Een stevige sportbeha is essentieel bij het sporten. Deze sportbeha lijkt me heel erg stevig, misschien iets te stevig zelfs.

113417_7 hunkemoller-hkmx-sportlegging-zwart-8719193488619

Ook bij Esprit vond ik enkele leuke kleren. Vroeger heb ik er al een sportoutfit gekocht en ik was toen heel tevreden. De prijzen vallen ook goed mee.

Ik vond er zowel een lange als een korte trainingsbroek die ik echt prachtig vind. Om te sporten kies ik meestal donkere kleuren. Meestal zwart of grijs. Het valt goed te combineren en zweetplekken vallen ook veel minder op. Ik zweet nogal snel en vind het nogal gênant om met enorm opvallende zweetplekken rond te lopen. De korte short is ideaal voor warme dagen, wanneer sport nog lastiger is.

046EI1B005_011 046EI1C001_010

 

Ik vond er ook een leuke grijze sportbeha. Deze lijkt me net iets meer comfortabel dan die van de Hunkemöller. Ik zou deze wel eens moeten passen om te weten of hij voldoende steun geeft. Op deze outfit zou ik gewoon voor een simpel los shirt gaan. Liefst een zwarte of een witte. Een shirt mag voor mij heel eenvoudig zijn, zolang het voldoende ademt.

 

076EI1K006_010 076EI1T002_002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort koop ik zeker enkele nieuwe kleren. Te beginnen met een sportbeha.

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Shoppen: een nieuwe sport outfit

Geef een reactie

CommentLuv badge