5 tv-series die ik mis

Ik heb jullie al vaak verteld over mijn lichte tv-verslaving. Ik geef het toe, ik kijk gewoon veel te graag tv-series. Er komen vaak nieuwe series bij en sommige series zijn na een tijdje gewoon niet meer zo mooi. En soms gebeurt het onvermijdelijke: een serie die tot zijn einde komt.

Het afscheid nemen van een serie valt soms zwaar. Je hebt namelijk al die jaren lief en leed gedeeld met je favoriete karakters. Je hebt zeΒ lief gehad, soms gehaat of kwaad gemaakt over hun belachelijke levenskeuzes. Geen wonder dat het zo moeilijk is om je favoriete serie zomaar te vergeten.

Vandaag deel ik met jullie enkele series die ik mis. Het zijn niet allemaal mijn favorieten, maar er is altijd wel een reden waarom ik stiekem toch nog meer afleveringen wil.

Glee

Glee moest wel als eerste op mijn lijstje staan. Ik heb zoveel emotionele momenten meegemaakt met deze serie. Een serie over buitenbeestjes die samen liedjes zingen, I love it. Ik heb deze serie al twee maal herbekeken en overweeg het een derde keer te doen. Ook al waren de laatste seizoenen niet meer hetzelfde, Glee blijft echt een van de leukste series die ik ooit heb gezien. Ik vond de personages fantastisch en deed niets liever dan meekwelen met mijn tv. Ik heb echt meerdere keren een traantje weggepinkt bij deze tv-serie.

2000px-Glee_red-yellow.svg.png
Bron

The whispers

The whispers is niet zo’n bekende serie, maar ik heb deze vorig jaar bekeken en vond het wel leuk. Na een seizoen hebben ze de serie echter gecanceld, terwijl de seizoensfinale enorm spannend was. Ik dacht echt dat ik antwoorden ging krijgen in een tweede seizoen en blijf nu dus gefrustreerd achter..

Gossip girl

Ik denk dat er wel meerdere meisjes benieuwd zijn naar een vervolg op Gossip girl. Deze tv-serie over Blair en Serena was jarenlang een favoriet bij velen. Ik heb deze serie niet altijd even leuk gevonden, maar het einde was wel echt prachtig. Nu wil ik gewoon weten of iedereen gelukkig is samengebleven en een gezin hebben. Jammer genoeg zal dit altijd een mysterie blijven zeker.

Degrassi

Als jonge tiener was ik echt stapelgek van Degrassi. In deze dramaserie over een middelbare school gebeurden enorm veel spannende en ontroerende zaken. Ik leefde altijd heel erg mee met de personages en vond het altijd jammer wanneer ze afstudeerden en uit de reeks verdwenen. Ik heb vele jaren plezier beleefd aan deze serie en denk er soms nog aan terug.

ETalk2008-Degrassi_Cast.jpg
De oude Degrassi cast met Nina Dobrev. Bron

Spring

Deze serie is puur jeugdsentiment. Elke avond kijk ik op het vaste uur naar Spring. Ik was echt stapelgek van deze serie. Als ik deze serie nu herbekijk, vind ik deze waarschijnlijk ongelooflijk kinderachtig. Toch word ik nog steeds blij als ik een van de liedjes hoor. Het doet me altijd terug verlangen naar mijn kindertijd.

Welke series missen jullie?

Liefs,

Emma

6 gedachten over “5 tv-series die ik mis

  1. Glee mis ik ook onwijs! Ze hadden eigenlijk moeten stoppen nadat de originele cast van school gingen. Maar de glee club uit het laatste seizoen vond ik dan wel weer leuk. Jammer dat het laatste seizoen zo kort was!

Geef een reactie

CommentLuv badge