Persnieuwtje: Catrice Kaviar Gauche LE

Altijd leuk om een leuk persbericht in mijn mailbox te vinden. Catrice brengt opnieuw een limited edition collectie op de markt. Kaviar Gauche is de collectie die vloeide uit een samenwerking tussen Catrice en het ontwerpersduo Kaviar Gauche.

De collectie zal te vinden zijn in de winkels in Oktober en November 2016. Kaviar Gauche is geïnspireerd op ogenschijnlijk gewichtloos kant, zachte silhouetten en elegante kleuren. De collectie is enorm elegant en combineert chique kleuren zoals donkerrood en nude.

Hieronder laat ik jullie de producten uit de collectie zien. Ik verklap alvast dat ik heel benieuwd ben naar deze limited edition collectie. Wat ziet Kaviar Gauche er mooi uit! Catrice heeft echt een pareltje gemaakt met deze leuke collectie. De verpakking ziet er op foto echt prachtig uit en helemaal niet low budget.

Als eerste wou ik jullie dit leuke toilettasje tonen. Zwarte lak oogt toch zo mooi en stijlvol, zeker met het gouden opschrift. Het lijkt me een handig tasje en de adviesprijs is 4,99 euro, wat helemaal niet duur is.

Catrice Kaviar Gauche Beauty Bag

In deze limited edition collectie brengt Catrice ook vier nieuwe nagellakjes op de markt. De flesjes zijn alvast mooi om te zien. De kleuren zijn transparant roze, nude, donkerrood en taupe. Adviesprijs: 2.99 euro

C04 Rose D'Or
C04 Rose D’Or

De collectie bevat ook twee nieuwe lippenstiften. De ene is een donkerrode met een matte afwerking, de ander is roze met een glanzende finish. Adviesprijs: 3.99 euro

C02 Fleur Du Soir
C02 Fleur Du Soir
C01 Nude Sublime
C01 Nude Sublime

Ik denk dat ik het meest benieuwd ben naar het volgende product. Deze cream eye shadow and liner zal verkocht worden voor 3.99 euro. Het is een klassiek gouden tint met crèmetextuur die je kan gebruiken als oogschaduw of eyeliner.

C01 Force D'Or
C01 Force D’Or

Er kon geen highlighter ontbreken in deze Kaviar Gauche collectie. Deze highlighter heeft twee verschillende tinten die zorgen voor een mooie glow. De adviesprijs is 4,59 euro en de tint zou perfect zijn voor alle huidtypes.

C01 Clair De Lune
C01 Clair De Lune

Het laatste product uit de LE collectie is een oogschaduwpalette. De drie donkere oogschaduwkleuren zijn heel trendy en de parelroze kleur ziet er ook mooi uit. Het palette bevat ook een spiegeltje. Adviesprijs: 4.99 euro

C01 Iris Sauvage
C01 Iris Sauvage

Welk product spreekt jullie het meest aan?

Liefs,

Emma

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes

2 gedachten over “Persnieuwtje: Catrice Kaviar Gauche LE

Geef een reactie

CommentLuv badge