Make-up wishlist: niet te verkrijgen in België

Op sociale media of Pinterest zie ik vaak make-up waarvan ik denk: “Dit moet ik hebben!”. Na een zoektocht ontdek je dan vaak dat het een merk betreft die niet of toch heel moeilijk te verkrijgen is in België. Vaak kan dit opgelost worden door te bestellen via internet, maar daar komen meestal een hoop verzending- of douanekosten bij. Eerlijk gezegd vind ik het ook leuker om make-up even te kunnen uitproberen, zeker bij duurdere merken.

Ondertussen heb ik wel een grote wishlist met producten die niet eenvoudig te verkrijgen zijn in ons kleine Belgenlandje. Natuurlijk zal ik niet al deze producten kopen, maar een mens kan maar dromen. Binnenkort ga ik op reis naar Ierland en met een beetje geluk vind ik misschien wel iets van mijn make-up wishlist. Ik hoop dat ik toch een van deze pareltjes zal vinden en dan zal ik niet twijfelen om het mee te doen naar huis!

De volgende producten en merken staan op mijn wishlist. Hebben jullie een eigen wishlist?

445d7b92ccb2a47d085f6a53f58e7781

Beginnen doe ik met een product van Jeffree Star. Ik heb nog niets van het merk, maar hoor vaak positieve reacties. Zeker op de Facebook groep Beautysquad zie ik maar al te vaak producten voorbij komen. Ik ben vooral benieuwd naar zijn highlighters. Enkele kleuren zijn heel speciaal, maar ze hebben een goed pigment en lijken erg opvallend. Mijn voorkeur gaat naar een iets ‘neutralere’ kleur: King tut. Ook de gouden en roze versie zouden mooi staan in mijn collectie. Ik denk dat je het merk bijna enkel kan bestellen via de site en vaak is alles uitverkocht tot aan de volgende restock. Hopelijk kan ik er toch ooit een bemachtigen.

hoola-component0_0

Ook over het merk Benefit hoor ik vaak positieve dingen. Ze hebben veel leuke producten met nog leukere verpakkingen. Iedereen praat altijd vol lof over de hoola bronzer en deze heb ik dan ook maar toegevoegd aan mijn wishlist. Onlangs heb ik ontdekt dat Benefit wel bij ons te verkrijgen is, bij Inno. Naar het schijnt gaat het wel om een klein schap, maar ik wil toch wel eens een kijkje nemen.

 

ka-brow-component_new

Benefit heeft ook een groot gamma aan wenkbrauwproducten. Ik las al vele reviews en de meningen zijn soms verdeeld. Deze Ka-brow! lijkt me toch wel een handig product en het ziet er ook gewoon mooi uit. Heel handig dat je er meteen een borsteltje bij krijgt ook.

 

s1578012-main-Lhero

Binnenkort wil ik mezelf eens verwennen met een goed (lees iets duurder) oogschaduw palette. Ik vind oogschaduw steeds mooier en vind het tijd om een goed kwaliteitsmerk aan te schaffen. In mijn zoektocht kwam ik de chocolate bar van Too faced tegen. Heel veel beautybloggers en vloggers beweren dat het een van hun favoriete paletten is. Het ziet er ook echt uit om van te smullen en de kleuren lijken me heel mooi en gepigmenteerd. Als ik dit palette vind in Ierland koop ik het meteen!

s1664903-main-Lhero

Too Faced lijkt me echt zo’n prachtig merk. Ze hebben heel veel make-up die me echt aanspreekt, maar hun oogschaduwpaletten zijn stuk voor stuk pareltjes. Ook dit kleinere palette, sugar pop, ziet er zo schattig uit. De kleuren zijn misschien niet allemaal zo draagbaar, maar ik vind ze wel heel mooi. En de namen in dit palette zijn ook zo leuk.
s1790633-main-Lhero

Het merk Anastasia Beverly Hills werd vooral bekend door haar wenkbrauwproducten. Ondertussen heeft ze meerdere make-up producten en over deze glowkit heb ik ook al veel gehoord. Ik denk niet dat ik dit product snel zal kopen, maar toch staat het wel op mijn wishlist. Ik sta nogal twijfelachtig tegenover highlighter. Ik vind het wel leuk om te dragen, maar ik wil het niet te opvallend. En dit palette is nogal duur om in mijn kast stof te staan vergaren.

web_sweetheartsblush_composite_sparklingbellini

Het laatste product op mijn wishlist is opnieuw van Too Faced. Deze hartvormige blush vind ik ook zo mooi. Ik heb zelf een dupe van make-up revolution, waar ik al heel tevreden mee ben. Toch ben ik eens benieuwd naar de ‘echte’ versie.

Wat staat er op jullie wishlist?

Liefs,

Emma

11 gedachten over “Make-up wishlist: niet te verkrijgen in België

  1. Leuke wishlist! Inderdaad jammer van de vele verzendingskosten.. Ik hoop dat die merken snel hun intrede doen in België 🙂 Ik word altijd gelukkig als ik producten van Colourpop of van Tarte zie: zo mooi! X

  2. Ik heb vorige week de Kabrow! gekocht in de Sephora in Lissabon. Het is echt een handig product en staat heel erg natuurlijk bij je wenkbrauwen. Ik kan het alleen maar aanraden! Het zal wel gauw naar de Inno komen denk ik. In Lissabon wisten ze me te vertellen dat het product net uit was 🙂

  3. Ik begon het stukje over de Hoola bronzer te lezen en wou je laten weten dat je het wél in België kunt kopen, tot ik las dat je het zelf al ontdekte :-). Ik was laatste bij de Inno in Gent en daar zag ik de Hoola bronzer wel liggen, dus normaal kan je deze zeker kopen! 😉

Geef een reactie

CommentLuv badge