fortune favours the brave palette

Fortune favours the brave palette – twee alledaagse looks

Een tijdje geleden schreef ik een review over het fortune favours the brave palette van Make-up revolution. Ik was toen heel enthousiast en ben dit nog steeds. Ik ben al een tijdje bezig aan het experimenteren met het palette en vond het tijd om enkele looks met jullie te delen.

Vandaag een post met enkele ‘neutrale’ looks. Bij de looks gebruik ik vooral neutrale kleuren of rozige tinten die niet zo opvallend zijn. In de meeste looks gebruik ik wel shimmer kleuren. Niet iedereen vind dit zeer alledaags, maar ik vind glitter gewoon mooi en best geschikt voor een gewone look voor overdag.

Look 1

Hieronder zie je enkele foto’s van de eerste look. Ik wil nog even vermelden dat ik geen professional ben (nogal duidelijk) en dat ik relatief nieuw ben met oogschaduw. Ik leer alles stap voor stap, vaak via Youtube tutorials.

IMG_7325

IMG_7327

IMG_7329

Voor deze look heb ik slechts drie kleuren gebruikt. Ik begin met een oogschaduwbasis zodat alles langer blijft zitten.

Ik begin met de vierde kleur van bovenaan: Hope. Het is een soort paars-grijze shimmer kleur. Ik gebruik deze kleur best vaak en ik vind het een prachtige kleur. Deze breng ik aan over mijn volledig ooglid.

IMG_7337

In de ooghoeken en in mijn crease breng ik de derde kleur van de tweede rij aan. Cashmere is iets donkerder, maar past erg goed bij hope. Het brengt iets meer diepte in mijn ooglook.

IMG_7338

Ten slotte breng ik deze opvallend champagne kleur aan in mijn binnenste ooghoeken. New world zorgt er voor dat je ogen meer oplichten.

IMG_7339

Look 2

De tweede look bevat net iets meer roze. Ik vind roze best leuk in combinatie met mijn bruine ogen en ik gebruik deze kleur vaak in mijn looks.

IMG_7340

IMG_7341

IMG_7349

De look begint opnieuw met een oogschaduwbasis. Daarna breng ik de kleur peachy aan over mijn ooglid. Het is een matte roze kleur, die er in het palette best fel uit ziet. Op je ooglid wordt de kleur eerder neutraal.

IMG_7371

Ice cloud breng ik als tweede kleur aan in mijn binnenste ooghoeken.

IMG_7372

Deze matte kleur, caffeine fix, gebruik ik echt vaak in looks. De bruine kleur is ideaal voor een dagelijkse look en is perfect om diepte te creëren. Ik breng deze kleur aan, heel lichtjes, in mijn buitenste ooghoeken en mijn crease.

IMG_7373

Ook de kleur pink diamond is een van mijn favorieten uit het palette. Als ik de shimmer nog intenser wil, bevochtig ik mijn borstel eerst met wat fixing spray. Voor deze look breng ik de kleur over mijn volledig ooglid.

IMG_7374

Aan de onderkant van mijn ogen, net onder de onderste waterlijn, breng ik de kleur super gold aan. Op de foto valt het niet zo goed op, maar ik vind dat het de look net dat tikkeltje meer afwerkt.

IMG_7375

Dit waren twee eenvoudige looks die ideaal zijn voor overdag. Binnenkort wil ik zeker eens wat speciale looks maken die ik zal delen in een volgende post.

Liefs,

Emma

8 gedachten over “Fortune favours the brave palette – twee alledaagse looks

Geef een reactie

CommentLuv badge