In de mode

In de mode: metallic trend

Tijd voor een nieuwe trend post! Deze trend is al de hele zomer in de mode, maar verdient nog even wat extra aandacht. Ik heb het over de metallic trend.

Metallic kleuren zijn deze zomer helemaal hot. Metallic is niet eenvoudig te omschrijven, maar wanneer iets metallic  is, weerkaatst het licht, waardoor je een opvallend en glimmend effect krijgt. Ik vind deze trend heel erg leuk, zeker in de zomer. Meestal vind je metallic zilver of goud in de winkel, die sowieso al leuke en zomerse tinten zijn.

Via Polyvore stelde ik opnieuw enkele leuke outfits samen met deze trend. Op die manier krijg je inspiratie over hoe je deze trend kan dragen.

Zwart en zilver

Je vind vooral heel veel metallic zilver terug. Ik hou heel erg van zilver en vind het heel zomers. Als je een mooi bruin kleurtje hebt, staat de bruine kleur ook erg mooi met zilver. Je kan het ook met bijna elke andere kleur dragen. In deze outfit combineer ik een lange, zilveren metallic rok met een simpel zwart topje. Ik vind zwart en zilver een heel chique combinatie, die er meteen feestelijk uit ziet. Ook het metallic rugzakje vind ik schattig.

Black and silver

 

Gouden creepers
Voor de tweede outfit zocht ik naar metallic schoenen en toen vond ik deze gouden creepers. Creepers zijn ook helemaal terug en zal je steeds meer zien verschijnen in de schoenenwinkel. Persoonlijk vind ik de zolen van deze schoenen iets te hoog, maar ik vind de kleur wel echt heel mooi. Deze outfit is voor de iets koudere dagen, of zelfs al voor in de herfst. Ik zou de creepers combineren met een jeans of met een witte broek. De rest van de outfit zou ik redelijk basic houden met enkele gouden accessoires als afwerking.
Gold details

 

 Metallic sweater
De volgende outfit is casual en sportief. Niet meteen de stijl die ik draag, maar ik moest deze leuke  sweater wel delen. De trui is echt heel retro, maar daarom vind ik hem extra leuk. Ik zou de sportieve stijl doortrekken in de outfit en deze trui combineren met sneakers.
Sporty

 

Metallic chic
De laatste outfit vind ik echt heel chic en stijlvol. De gouden  kokerrok is ideaal om een look stijlvol te maken. In de zomer zou ik het combineer met een witte blouse. In dit geval een off the shoulder blouse, die deze zomer ook echt trendy is. In combinatie met een paar killer heels, leuke gouden accessoires is deze rok echt prachtig voor op een deftig feest. De leuke zwarte clutch in de vorm van lippen moest ik gewoon delen. Het maakt de look iets speelser.
metallique chic

 

Hebben jullie al metallic in jullie collectie?

Liefs,

Emma

6 gedachten over “In de mode: metallic trend

Geef een reactie

CommentLuv badge