L’Oréal Paris skin perfection – review

Je kan op verschillende beautyblogs de skincare-routine van bloggers lezen. Ik vind het altijd interessant om bij te leren, zeker omdat ik zelf niet echt een routine heb. Een artikel deed me beseffen dat ik nog geen goeie dagcrème gebruik. Meestal bracht ik gewoon wat vochtinbrengende crème aan, maar nu ik toch al 20 ben, vond ik het tijd voor een goeie huidverzorgende crème.

Ik vond het helemaal niet gemakkelijk om een goeie crème te vinden. Ik wou niets te duur kopen, maar toch van een betrouwbaar merk. Er is gewoon zoveel aanbod dat je het overzicht kwijtgeraakt.

Uiteindelijk liet ik mijn oog vallen op de roze verpakking van L’Oréal Paris. Het bleek een dagverzorging te zijn met de naam skin perfection. En wie wil er nu geen perfecte huid? Op de verpakking lees je ook dat deze crème zou helpen voor een stralende huid, poriën minder zichtbaar maakt en de eerste lijntjes doet verdwijnen. Het is een dagcrème op maat van de jonge vrouw en wordt vooral aangeraden aan vrouwen tussen de 20 en 30 jaar oud.

De verpakking van Skin Perfection is een mooie roze, vierkante doos. Een leuke verpakking is altijd een leuk extraatje, maar zeker geen must. Ook het potje zelf is knalroze. De crème zelf is eerder wit, maar toch met een roze schijn.

L'oreal skin perfection

De dagcrème kost slechts vier euro bij Kruitvat en in ruil krijg je best een grote hoeveelheid. Ik vind de geur wel wat speciaal. Ik kan ook niet echt beschrijven welke geur het is, maar het parfum is redelijk sterk. De geur is niet onaangenaam, maar ook niet echt mijn ding.

l'oreal skin perfection

Ik was heel benieuwd naar het product, omdat ze beweren dat er na een week al verschil te merken is. Ik vind de crème echt heel aangenaam aan te brengen. Mijn huid is redelijk droog en voelt een heel stuk frisser met deze dagcrème op.

L'oreal paris

 

Ik ben altijd sceptisch over reclame. Ze beweren allemaal dat je huid merkbaar beter wordt van hun product. Toch voel ik wel het verschil. Na een week voelt mijn huid echt veel zachter en ik heb wel het gevoel dat de poriën rond mijn neus iets kleiner zijn. Ik beweer niet dat het een wondermiddel is. Mijn eerste lijntjes zie je volgens mij nog even duidelijk, maar ik gebruik het product ook nog maar een tweetal weken.

Het is wel duidelijk dat ik positief ben over dit product. De prijs is goed en je huid voelt echt verzorgd aan. Een minpuntje voor mij is de sterke geur waar ik niet zo’n fan van ben.

Liefs,

Emma

Summary
Review Date
Reviewed Item
L'oréal Paris skin perfection
Author Rating
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

CommentLuv badge