Nyx brow pomade- review

Wie wil er nu geen eyebrows on fleek ? Ik alvast wel. Sinds ik mijn wenkbrauwen eens bijtekende uit nieuwsgierigheid kan ik niet meer zonder. Ondertussen heb ik al verschillende producten getest waar ik best tevreden mee ben. Tijdens de opening van Nyx kon ik het niet laten om een brow pomade te kopen. Ik had nog nooit een pomade gebruikt en was benieuwd naar deze versie van Nyx.

Voor een pomade heb je een borstel nodig en ook die kocht ik bij Nyx. Ik denk dat deze rond de 8 à 9 euro heeft gekost. Volgens mij was dit de eerste ‘duurdere’ borstel die ik aanschafte, maar ik vind het echt fantastisch.

Ik kocht de brow pomade in tint 3 :medium brow. Het was nogal druk in de winkel en ik heb even staan twijfelen tussen tint 3 en 4. Een meisje naast mij had net hetzelfde probleem en uiteindelijk hebben we beiden beslist om de meest lichte kleur aan te kopen. Volgens mij was dat een goeie beslissing, want ik vind de kleur bij mij heel natuurlijk staan. Een tint donkerder zou waarschijnlijk te veel opvallen.

De brow pomade zit in een vierkant doosje. Op de foto vind je ook een voor en achter foto. Eerlijk gezegd vind ik deze foto’s niet zo duidelijk, maar je krijgt wel een idee van het effect.

nyx brow pomade

Toen ik de verpakking opende werd ik wat teleurgesteld: zo’n klein potje! Gelukkig hoef je niet zoveel te gebruiken per dag, dus ik denk dat je het product wel een tijdje kan gebruiken. Over het potje valt er ook weinig te vertellen. Heel erg simpel, maar een brow pomade hoeft er ook niet bijzonder uit te zien voor mij.

nyx brow pomade

Hier zie je de kleur op mijn hand. Niet te donker en niet te licht, volgens de ideale kleur om natuurlijke wenkbrauwen te creëren als brunette.

nyx brow pomade swatch

Op de foto hieronder zie je mijn wenkbrauw links zonder product. De rechter werkte ik al bij met de brow pomade. Ik ben heel tevreden met de kleur. Mijn wenkbrauwen worden net iets meer geaccentueerd, maar het effect is nog steeds natuurlijk. Je kan er natuurlijk voor kiezen om de lijnen iets meer af te tekenen, maar ik hou meer van een natuurlijke look. En deze brow pomade is daar ideaal voor.

nyx wenkbrauw pomade

Hieronder zijn mijn beide wenkbrauwen bijgewerkt. Ik ben echt heel tevreden. Ik had wel best nog even mijn wenkbrauwen wat gekamd, zodat ze er nog iets netter uit zouden zien.

wenkbrauw pomade nyx

De brow pomade van Nyx heeft me niet teleurgesteld. De prijs valt goed mee en je krijgt er een heel natuurlijk resultaat mee. Bij mij blijft het ook de hele dag goed zitten en het vervaagt niet als je er per ongeluk over wrijft. Ik ga deze zeker opnieuw kopen. Ook hun borsteltje vind ik een echte aanrader. De verkoopster informeerde mij dat de borstel ook geschikt is om eyeliner mee aan te brengen.

Wat gebruiken jullie voor je wenkbrauwen?

Liefs,

Emma

Summary
Review Date
Reviewed Item
Nyx brow pomade
Author Rating
51star1star1star1star1star

11 gedachten over “Nyx brow pomade- review

  1. Ziet er goed uit! En mooi natuurlijk resultaat, daar hou ik ook altijd wel van. Ik gebruik nu een wax van e.l.f., daar ben ik ook best tevreden mee.

  2. Dat ziet er goed uit en kleur is perfect. niet zo roodbruin, maar een mooie koele tint! Ik gebruik van alles, poeder, de dip brow van Anastasia, maar deze ziet er ook top uit. Het zijn kleine potjes maar je doet er super lang mee weet ik uit ervaring 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge