Shoplog: zomer

Het is al een lange tijd geleden dat jullie nog eens een shoplog voorbij zagen komen op mijn blog. Tijdens de blok en mijn examens kon ik niet echt gaan shoppen en in de vakantie kwam het er ook maar niet van. Ondertussen heb ik toch enkele leuke aankopen gedaan die ik graag met jullie wou delen.

Ik heb niet alles in een keer gekocht. Sommige kleren kocht ik al enkele weken geleden, maar ik vond het zo jammer om slechts twee stuks te kunnen tonen. Ik werk al sinds het begin van de solden, dus ik heb nog niet echt een koopje kunnen scoren. Eigenlijk vind ik dat ook niet zo erg. Om een of andere reden vind ik nooit iets in de solden. Ik vind het zelfs frustrerend om dan te gaan winkelen. De winkels zijn meestal drukker en vaak ook erg onoverzichtelijk. En dat vind ik eigenlijk helemaal niet fijn.

Over naar mijn aankopen! Ik had heel veel nood aan nieuwe zomerkleren. Ik vond al enkele leuke stukken, maar toch kom ik nog steeds kleren tekort. Ik zou graag nog wat leuke kleedjes en een topje of twee vinden. Hopelijk kan ik binnenkort nog eens gaan winkelen.

Mijn kleren komen opnieuw allemaal uit mijn favoriete boetiek in mijn gemeente. Tischa is echt mijn favoriete winkel aller tijden en ik vind er vaak iets naar mijn smaak. Ik heb die winkel ooit besproken in dit artikel. Mijn eerste aankoop was dit blousje. Op foto ziet het er nogal breed uit, maar dit is vooral zo omdat het nogal los valt. Ik vind het echt mooi om te combineren met mijn witte broek. De onderste rand, gemaakt van kant, vind ik echt prachtig.

Shoplog bloesje tischa IMG_6848

Als tweede vond ik iets dat ik al heel lang zocht. Een off the shoulder top! Off the shoulder topjes zijn momenteel heel trendy en dat kon gewoon niet in mijn kast ontbreken. Ik heb even moeten zoeken, maar ik werd meteen verliefd op dit exemplaar. De lichtblauwe kleur is heel mooi en ook goed te combineren met wit of lichte jeans. De touwtjes zijn misschien wat overbodig, maar wel een schattig detail.

IMG_6851 IMG_6854

Als laatste kocht ik ook nog een los t-shirt. Normaal koop ik nooit t-shirts, maar deze kon ik niet laten liggen. Het is een heel lichte, witte stof met gouden glitters. Ideaal voor een nachtje uit. De glittertjes gaan wel wat af en de volgende dag zijn mijn handen altijd bedekt met glittertjes.

IMG_6862

Tot nu toe zijn dit de enige kleren die ik heb gekocht voor de zomer. Wel heb ik maar liefst drie paar schoenen gekocht. Tijdens de vakantie werk ik in een schoenenwinkel en dan is het nogal verleidelijk om schoenen te kopen.

Als eerste kocht ik deze hoge cognac kleurige sandalen. Ik zocht al lang naar dit soort hoge sandaal en heb dus eindelijk een paar gevonden. Op het zicht vond ik deze schoenen zelfs niet zo mooi. Ik vond ze nogal ‘oud’ voor mij, maar toen ik ze aanpaste vond ik ze meteen heel wat leuker. Ze zijn ook best comfortabel, al zou ik er geen volledige dag mee kunnen werken. Ik kocht deze bij Tamaris, waar ik mijn vakantiejob doe.

hoge sandalen tamaris

In Tischa vond ik ook sandalen voor slechts tien euro. Ze kwamen van 25 euro en het zijn niet echt sandalen van de hoogste kwaliteit, maar voor die prijs kon ik deze beauties niet laten liggen. Ik vind zilver echt leuk en ik vind de sandalen ook gewoon prachtig.

IMG_7271

Tijdens mijn werk moet ik soms acht à negen uur rondlopen. Ik ben dit totaal niet gewoon en ik heb al sinds mijn eerste werkdag last van een ontsteking in mijn voeten. Tamelijk pijnlijk en best lastig om een volledige dag mee te werken. Op platte sandalen lopen is nu best lastig, dus zocht ik nog een paar gemakkelijke schoenen. Ik heb mijn oog laten vallen op deze espadrilles met veters. Ik vind ze erg leuk, zeker omdat ze zo opvallend zijn. Daarnaast zijn ze ook nog comfortabel om mee te wandelen. I’m in love!

glitter espadrilles tamaris IMG_7274

Zo, dit waren voorlopig al mijn aankopen. Hopelijk vind ik nog wat leuke tops of een kleedje. Hebben jullie veel gevonden in de uitverkoop?

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Shoplog: zomer

Geef een reactie

CommentLuv badge