blauwe eyeliner nyx

Fotd: Blauwe eyeliner

Een hele tijd geleden plaatste ik mijn eerste face of the day. Ik vond het heel leuk om het artikel en de look te maken, maar de tweede fotd kwam er nooit van. Tot nu! Onlangs kocht ik mijn eerste producten van Nyx en daar kocht ik mijn allereerste blauwe eyeliner.

Ik koos voor een koningsblauwe kleur. Blauw rond de ogen is momenteel populair en ik dacht dat het goed zou passen bij mijn oogkleur.

Ik kocht de slide on, glide on, stay on and definitely a turn on waterproof eyeliner van NYX. Een hele mond vol, maar ik had er al heel veel positiefs over gehoord op Youtube. Deze eyeliner zou even goed zijn als de eyeliners van Urban Decay. Hun prijs is ook veel lager. Jammer genoeg vind ik de exacte prijs niet terug, maar ik herinner me dat het ongeveer zes euro heeft gekost.

IMG_6952.jpg

Even een korte review van deze eyeliner. Ik ben compleet verliefd. Het is enorm eenvoudig om hem aan te brengen en hij blijft echt perfect zitten. Het is zelfs tamelijk moeilijk om hem ’s avonds van je gezicht te halen. Ik vind de kleur ook perfect. Er zitten kleine, onopvallende glinsters in wat het nog net iets bijzonderder maakt.

Ik maakte dus een fotd met deze blauwe eyeliner. De focus van deze look ligt volledig op mijn ogen. De rest van mijn make-up hou ik neutraal. Ik draag zelf nooit foundation, maar je kan er zelf voor kiezen om eerst foundation als basis aan te brengen bij deze look.

Voor deze Fotd gebruikte ik de volgende producten:

  • Nyx waterproof eyeliner in sunrise blue
  • wenkbrauwpotlood wet’n wild
  • Bronzer Kiko
  • Blush I heart Make-up in peachy pink kisses
  • under eye concealer Kiko
  • Oogschaduwpalette Fortune Favours the brave

IMG_7205

 

Voor de ooglook gebruik ik twee oogschaduwkleuren uit het fortune favours the brave palette van Make-up revolution. Ik gebruik de kleuren cafeine fix en latte. Latte breng ik aan over mijn ooglid en cafeine fix, een bruinere tint, breng ik aan op mijn buitenste ooghoeken. De blauwe eyeliner is de finishing touch. Normaal zie je de oogschaduw beter dan op onderstaande foto’s. Het helpt ook om een oogschaduwbasis aan te brengen, maar dat was ik vergeten.

IMG_7204.jpg

De rest van de look hou ik simpel. Ik teken mijn wenkbrauwen wat bij, gewoon omdat het er meer verzorgd uit ziet. Ik breng ook wat bronzer aan en een blush. Voor een keer draag ik geen lippenstift, omdat de ogen echt de blikvanger van deze look zijn. Je kan eventueel wel lippenstift dragen, maar dan zou ik toch voor een naturel kleur kiezen.

In de slideshow hieronder vind je enkele foto’s van de volledige look.

Deze diashow vereist JavaScript.

Welke kleur eyeliner zouden jullie dragen?

Liefs,

Emma

7 gedachten over “Fotd: Blauwe eyeliner

Geef een reactie

CommentLuv badge