lifestyle blogs

In de spotlight: lifestyle blogs

Sinds ik zelf blog, lees ik ook steeds vaker berichten van andere bloggers. Het is leuk en ontspannend om een blogpost te lezen en je ontdekt vaak nieuwe dingen. Als blogger vind ik het niet nodig om andere blogs als concurrentie te zien. Ik vind het net leuk dat er nog mensen zijn met een passie voor schrijven of met dezelfde interesses. Vandaag deel ik enkele lifestyle blogs die ik vaak bezoek.

Meer bloginspiratie nodig? Lees dan mijn artikel over leuke beauty blogs.

Ik heb er bewust voor gekozen om enkele kleinere blogs te kiezen. Mensen die vaak blogs bezoeken kennen alle grote namen wel. Ik vind dat volgende bloggers zeker een bezoekje waard zijn.

Living by Tess

De eerste blog die ik bespreek in dit artikel is Living by Tess. Β Tess is een hele leuke blogster. Lees zeker eens haar about pagina voor je de rest van haar blog bekijkt. Een prachtig geschreven stuk, die meteen veel verteld over haar blog. Ze schrijft posts over lifestyle, gezondheid en sport. Daarnaast vind je ook enkele bijzondere recepten op haar blog. Kortom, Living by Tess is een heel afwisselende blog waar iedereen wat wils vindt.

Miss B BlogzThings Over

De volgende blog is iets helemaal anders. Ik denk niet dat ik een andere blog ken die zo uniek en zo in de persoonlijke stijl van een blogger is geschreven. Miss B is volgens mij de meest vrolijke en positieve blogster op het wereldwijde net. Op haar blog schrijft ze persoonlijke verhalen onder de titelΒ Tea time.Β Ondanks haar chronische ziekte, waar ze soms ook over schrijft, is Miss B altijd vrolijk en inspirerend. Miss B zelf reageert ook vaak op mijn blog en ik word altijd heel vrolijk van haar positieve comments, compleet in haar eigen stijl.

Lipstick and sneakers

Lipstick and sneakers is de blog van de 16-jarige Jessica. Ik vind dat ze ondanks haar jonge leeftijd best volwassen schrijft. Ze deelt graag haar mening en ik vind dat ze die verstandig kan uiten. Haar reeks over boyfriend troubles is echt heel erg leuk om te lezen. Het leuke aan haar blog is dat ze heel veel varieert.

Life of Chantalle

De blog van Chantalle kon niet in mijn lijstje ontbreken. Chantalle volgt mijn blog al sinds het prille begin en zo heb ik de hare ontdekt. Op haar blog schrijft ze niet enkel over lifestyle, maar ook over beauty. Ze schrijft heel veel leuke posts over reizen die ik altijd met veel plezier lees. Ik bezoek haar blog het meest voor haar beauty reviews, maar daarnaast maakt ze soms ook een lijst met happy things waarin ze opsomt wat haar gelukkig maakte de laatste tijd. Ik hou enorm van dit soort artikels, omdat je blij wordt als je het leest.

Suzanne Elisa

Suzanne blogde al jaren onder het wordpress account S-diary. Net zoals ik nam ze onlangs de stap om over te gaan naar een eigen domein. Op Suzanne Elisa schrijft ze onder andere over lifestyle, beauty en fashion. Haar blog is zeker de moeite waard, omdat Suzanne een hele vlotte schrijfstijl heeft. Ze schrijft ook vaak persoonlijke verhalen en doet dit in de vorm van een dagboek. Nog een reden nodig om haar site te bezoeken? Haar foto’s zijn altijd prachtig.

Dit waren enkele blogs die ik vaak bezoek. Natuurlijk zijn er nog heel wat andere leuke blogs te vinden op het internet. Wat is jullie favoriete lifestyle blog?

Liefs,

Emma

 

10 gedachten over “In de spotlight: lifestyle blogs

  1. Wat leuk dat je hier blogs in de spotlight zet! Ik ben het helemaal met je eens; we zijn collega’s en geen concurrenten πŸ™‚

  2. Leuk lijstje van toffe bloggers! Miss B is inderdaad erg leuk en S-diary volg ik ook al een hele tijd. Ik vind Marushi Lifestyle wel heel erg leuk. Maar er zijn veel leuke. Ik merk dat ik voornamelijk de wat kleinere blogs graag volg, omdat die vaak veel origineler zijn.

    1. Dankjewel πŸ™‚ Ja, Marushi lifestyle volg ik ook al super lang. Eigenlijk had zij zeker ook in dit lijstje gepast! πŸ™‚ x

Geef een reactie

CommentLuv badge