Urban decay vice

Backtalk Urban Decay-lipstick is my vice

In een vorig artikel vertelde ik jullie al over de nieuwe collectie van Urban Decay. Sinds maandag ligt deze collectie in Belgiรซ in de winkelrekken en ik ging dan ook zo snel mogelijk een kijkje nemen. Uiteindelijk nam ik twee kleuren mee naar huis: Backtalk en Conspiracy.

Ik toon jullie vandaag mijn nieuwe aanwinst Backtalk. Ik ben echt al eeuwen op zoek naar een nude tint die mij staat, maar de zoektocht was onsuccesvol. Tot nu. Ik wist dat er in deze collectie van 100 stuks wel een match moest zitten voor mij.

Ik had op voorhand grondige research gedaan. Ik heb heel veel swatches bekijken, foto’s en video’s opgezocht en een wenslijst samengesteld. Backtalk was meteen mijn favoriet qua swatch, maar natuurlijk wou dit niet zeggen dat de tint mij effectief zou staan.

Toen ik in de Ici paris xl aankwam, werd ik even overdonderd. Zoveel keuze. Ik begon meteen te twijfelen en mijn aandacht werd zoals altijd getrokken naar de felle tinten. Ik moest mezelf op de vingers tikken, want ik kwam voor een nude kleur. Uiteindelijk begon ik enkele kleuren te testen, zoals unicorn en uptight. Al snel had ik mijn pareltje gevonden. Backtalk werd mijn nieuwe aanwinst.

Ik vind de nieuwe verpakkingen van de vice collectie echt heel erg mooi. Heel kleurrijk en toch chique. De doosjes zijn iets breder en korter dan vroeger. Deze hebben meer de afmetingen zoals de doosjes van de collectie van Gwen Stefani.

 

Urban Deay vice lipsticks

Ook de lipstick huls zelf is veranderd. Ook deze is meer zoals de collectie van Gwen Stefani. Toen was de huls wel een soort plastic, terwijl de huls nu veel sterker en luxueuzer aanvoelt. Ik ben echt een grote fan van deze huls.

IMG_7011

Over naar de lippenstift zelf. Backtalk is een kleur die al in hun oude matte revolution collectie bestond. Het was toen echter een online exclusive kleur, dus het was heel moeilijk om deze te kunnen krijgen. Nu is Backtalk afgewerkt in een comfort matte finish. Deze finish is echt geweldig. Mooi mat, maar heel comfortabel om te dragen. Het brengt heel gemakkelijk aan op je lippen. Na een eindje voel je het een beetje trekken, maar heel wat minder erg in vergelijking met een matte lippenstift van een ander merk.

Backtalk urban decay

Ik vind de kleur moeilijk te beschrijven. Het is een soort roze, maar het bevat ook wel wat mauve, licht paars. Hoe dan ook, voor mij is dit de ideale nude kleur. Backtalk is voor mij dรฉ my lips, but better kleur. Ik denk dat deze kleur ook bij veel mensen past.

Backtalk urban decay swatch

De lippenstift blijft erg goed zitten, zoals ik gewoon ben van Urban Decay. Bij mij blijft het gemakkelijk een zestal uren zitten zonder dat de kleur echt begint te vervagen. De lippenstift overleeft ook een maaltijd, al kan er dan wel een beetje af gaan.

Backtalk lip swatch

En dit is de kleur op mijn lippen. Ik ben echt heel erg te spreken over dit product. De kleur is prachtig en de kwaliteit is top. De nieuwe lippenstiften kosten 19,50 euro per stuk. Niet heel goedkoop dus, maar ik vind deze lippenstift echt zijn prijs waard. De lipsticks van Urban Decay zijn ook iets goedkoper dan vroeger, toen kostten de matte lippenstiften nog 24,95 euro. Zo had ik meteen een excuus om nog een te kopen. Binnenkort volgt ook een uitgebreide post over mijn andere aanwinst.

Liefs,

Emma

Meer Beauty and a bow?
Summary
Review Date
Reviewed Item
Backtalk Urban Decay
Author Rating
51star1star1star1star1star

15 gedachten over “Backtalk Urban Decay-lipstick is my vice

  1. Wauw, super mooi kleurtje en heel draagbaar! Ik heb Urban Decay nog niet zien liggen bij de Paris XL, nu maak je me nieuwsgierig. Ik ga zo dadelijk eens kijken in de winkel ๐Ÿ™‚ Als ze het merk daar hebben, ga ik hyperventileren denk ik en weet ik dat mijn verjaardagsgeld direct op gaat zijn ๐Ÿ˜‰ !

    1. Ze verkopen het ook niet in elke ici paris xl.. In belgie enkel in die van Gent, Brussel en Antwerpen.. In Nederland weet ik niet. Haha, ik vind de collectie echt de moeite waard ๐Ÿ™‚

        1. Dan moet je er zeker eens langs gaan! ๐Ÿ™‚ ze verkopen hem niet in de winkel in de veldstraat, maar wel die op de korenmarkt ๐Ÿ™‚ x

Geef een reactie

CommentLuv badge