bizarre beautytips

De vreemdste beauty tips op een rijtje

Bijna iedere week hoor je een of andere nieuwe beauty trend. Sommige zijn werkelijk fantastisch, terwijl andere te gek voor woorden zijn. Ik heb al vaak beauty tips gehoord die naar het schijnt echt werken, maar waar ik toch liever voor pas.

Vandaag heb ik voor jullie een lijstje met de meest bizarre beauty tips. Ik test deze liever niet zelf uit, maar je kan het altijd zelf eens een kans geven!

Cola in je haar

Je haar wassen met cola zou zorgen voor prachtige krullen in je haar. Dit komt omdat er in cola een zuuroplossing zit die er voor zorgt dat de schubbenlaag in je haar samentrekt. Daardoor wordt je kapsel glanzender en de natuurlijke krul wordt versterkt. Je moet enkel je haar wassen met twee flesjes en het afspoelen met water. Ik weiger dit te proberen. Het lijkt me gewoon een grote plakboel en de geur moet verschrikkelijk zijn. Ik las ook op internet dat het toch niet zo geweldig blijkt te zijn. De cola zou heel slecht zijn voor je haar en hoofdhuid.

Aambeienzalf

Het geheim van Sandra Bullock tegen wallen is aambeienzalf. Het lijkt me wat bizar, maar best onschuldig. Ik heb het product niet meteen in huis, maar moest ik enorm last hebben van wallen zou ik dit wel durven uitproberen. Aambeienzalf is wel best agressief, dus ik zou toch wat voorzichtig zijn.

Kattenbakvulling?!

Deze beauty tip komt van Snooki, bekend uit Jersey Shore. Zij zweert bij kattenbakvulling als scrub. Ten eerste klinkt dit nogal vies en die korrels lijken mij ook nogal groot en hard om als scrub te gebruiken. Ik denk niet dat mijn tere velletje blij zou zijn met deze scrub.

Snooki's bizarre tip met kattenbakvulling
Bron Foto: dugg simpson

Citroen tegen vet haar

Heb je snel last van vet haar? Pers dan eens een citroen uit over je haar. Ik heb best snel vet haar, maar ik sta nu niet echt te springen om deze trend uit te proberen. Blijkbaar is citroen wel een goeie reiniger, maar het lijkt me niet goed voor je hoofdhuid.

beautytip citroen
Bron

Cacaopoeder

Cacaopoeder schijnt een goeie vervanger te zijn van zelfbruiner. Je moet het mengen met water en vloeibare crème en voila: een zelfgemaakte zelfbruiner. Ik bruin liever op een natuurlijke manier, maar dit zou ik wel nog eens willen testen. Vooral omdat het mij nogal ongeloofwaardig in de oren klinkt.

Aardbei

Ik heb al heel bizarre tips gehoord om wittere tanden te krijgen, maar deze lijkt me echt niet realistisch. Catherine Zeta -Jones beweert dat je wittere tanden krijgt als je dagelijks je tanden poetst met een aardbei. Je kan dit eens proberen, maar ik raad aan om je tanden ook te blijven poetsen met gewone tandpasta.

Urine

Nog een laatste tip van een celebrity. Je eigen urine gebruiken als reinigingsmiddel. Deze tips komt van Amy Winehouse en dat verklaart  deze vreemde tip misschien een beetje… Hell no dat ik dit ooit probeer.

Hebben jullie al een ooit een bizarre tip geprobeerd? En werkte het?

Liefs,

Emma

 

Meer Beauty and a bow?
Summary
De vreemdste beauty tips op een rijtje
Article Name
De vreemdste beauty tips op een rijtje
Description
Elke dag hoor je wel een nieuwe beautytip of trend, de een al wat meer bizar dan de ander. In deze post zet ik enkele bizarre trends op een rij.
Author

8 gedachten over “De vreemdste beauty tips op een rijtje

  1. De cacao en de citroen zou ik wel willen uittesten, omdat deze het minst vies lijken! Toch denk ik dat ik het bij de traditionele producten ga houden :p

Geef een reactie

CommentLuv badge