Beauty and a bow op Facebook

Beauty and a bow op Facebook

Nu ik eindelijk een eigen domein heb, vond ik het tijd worden voor een Facebookpagina voor mijn blog. Het zou leuk zijn als jullie die pagina leuk vinden. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van mijn laatste nieuwe berichten en andere acties. Ik post er al mijn nieuwe artikelen en af en toe ook wat oudere posts.

Voor mij is het een grote stap om een pagina op Facebook te beginnen. Ik vond het altijd nogal eng dat mijn blog plots zo openbaar wordt voor mensen die ik ken. Ik ben wel best trots op mijn blog, zeker nu die vernieuwd is, en daarom heb ik eindelijk een pagina aangemaakt. Via onderstaande link vind je de pagina op Facebook.

Facebook

Het zou heel erg leuk zijn als jullie de pagina een duimpje omhoog willen geven. Als jullie zelf een Facebook pagina hebben voor je blog, mag je die gerust vermelden in de reacties.Β Het is een kleine moeite om elkaars blog te steunen en zo leer ik misschien nieuwe, leuke blogs kennen.

Ik heb trouwens ook een account op Instagram en Bloglovin. Als je mij en mijn blog nog beter wilt leren kennen, mag je me daar ook zeker volgen.

Liefs,

Emma

4 gedachten over “Beauty and a bow op Facebook

Geef een reactie

CommentLuv badge