Review: Instagram smartphone hoesje

Onlangs vulde ik de telefoontag in en daarin liet ik mijn gsm en mijn hopeloos verouderde hoesje zien. Ik kocht het jaren geleden via een goedkope site, en heb sindsdien nooit moeite gedaan om een nieuwe uit te kiezen.

Van Hoesjes outlet mocht ik een nieuw hoesje uitkiezen voor mijn Iphone. Een heel leuk aanbod, zeker nu mijn hoesje aan vervangen toe was. Ik koos voor een Instagram hoesje.

Ik heb een Iphone 5c en het is niet altijd eenvoudig om een cover te vinden voor je smartphone. Er is gewoon veel minder keuze dan voor de 5s of de 6. Natuurlijk kennen we allemaal de sites waar je voor een halve euro uit duizenden hoesjes kan kiezen, maar vaak hebben deze niet de allerbeste kwaliteit. Het is natuurlijk wel mooi, maar ook een extra risico als je je smartphone laat vallen.

Op de site van Hoesjes outlet vind je honderden hoesjes en de prijzen liggen meestal tussen de 12 en de 20 euro. Niet zo goedkoop, maar de kwaliteit is wel beter. Voor de Iphone 5c vind je een honderdtal hoesjes. Ik koos een exemplaar uit die me stevig, maar toch mooi leek. Ze hebben ook heel erg stevige hoesjes, iets minder mooi, maar wel een must voor de onhandige mensen onder ons.

Ik mocht het instagram hoesje ontvangen. En nee, niet met het vernieuwde, lelijke logo van Instagram, maar hun klassiek logo. Momenteel zijn er solden bij de hoesjes voor de 5c. Na enkele dagen krijg ik het thuis in een stevig doosje. En ik was meteen verkocht.

Instagram hoesje hoesjes-outlet

Het hoesje was echt steviger dan ik verwachtte. Mijn vorige was echt heel dun en ik voel het verschil echt als ik mijn gsm vasthoud. Ik vind dat het hoesje er echt heel mooi uitziet.

Instagram hoesje

Bij hoesjes van goedkope sites merk je vaak dat ze niet zo mooi afgewerkt zijn, maar dit hoesje is echt heel gedetailleerd. De kleuren zijn heel mooi en opvallend. Ik gebruik het ondertussen enkele weken en ik ben er erg tevreden mee. Het is stevig, ligt goed in de hand en enkele mensen vroegen me al waar ik het gekocht heb.

Ik heb wel een minpuntje gevonden. Het stoort me niet echt, maar ik vind het spijtig dat er gewoon een grote ruimte is voor de knopjes aan de zijkant. Bij mijn vorig hoesjes was dit anders. Mijn witte gsm is daar ook wat verkleurd en nu valt dit wel een beetje op. Maar dat is maar een kleine ‘ergernis’.

Instagram hoesje

Heb je zelf ook een 5c? Neem dan eens een kijkje op https://www.hoesjes-outlet.nl/iphone/apple-iphone-5c-hoesjes.

Liefs,

Emma

Ik ontving dit product van Hoesjes outlet om te reviewen. Toch is dit artikel volledig gebaseerd op mijn eigen mening!

Summary
Review Date
Reviewed Item
smartphone hoesjes hoesjes-outlet.nl
Author Rating
41star1star1star1stargray

5 gedachten over “Review: Instagram smartphone hoesje

Geef een reactie

CommentLuv badge