NYX opening in Gent

Follow my blog with Bloglovin

Op 23 juni was het zover: de allereerste Nyx winkel in België opende zijn deuren. Ik kon deze opening gewoon niet missen als beauty liefhebber.Om 10u was ik al aanwezig, ondanks de hevige regen. Spijtig genoeg was ik niet de enige. Ik heb maar liefst vier uur in de rij gestaan om binnen te geraken. Maar uiteindelijk kon ik dus als een van de eersten de nieuwe winkel bezichtigen.

Ik had verwacht dat er een rij ging zijn, maar blijkbaar zijn er heel wat mensen heel vroeg uit de veren gekropen om er zo snel mogelijk bij te kunnen zijn. Ik geraak nooit makkelijk uit mijn bed, al had ik dat voor een keer misschien beter gedaan. Nyx heeft er wel alles aangedaan om de mensen in de rij ook te verzorgen. Zo kregen we af en toe een drankje, een leuke cupcake en een lolly. Toch wel een leuk extraatje.

 

Spijtig genoeg had ik enkel mijn gsm mee en het was ook nogal te hectisch om foto’s te kunnen van de winkel. Maar ik kan jullie verklappen dat de winkel echt de moeite waard is. Ik had een kleine winkel verwacht, maar hij is eigenlijk redelijk ruim. De winkel is heel stijlvol en modern. Het is ook heel overzichtelijk.

Het verbaasde me echt hoeveel keuze er was. Ik kende Nyx tot nu toe enkel van youtubers of andere blogs, ik had het merk zelf nog nooit uitgetest. Ze hebben echt een ruime keuze aan lipproducten, oogschaduw, echt van alles eigenlijk.

Nyx is onder andere gekend voor hun matte lip creams. Daar ben ik ook wel benieuwd naar, maar ik had schrik dat ik niet zo comfortabel zou zijn met de formule. Ooit zal ik er wel eens uittesten, maar niet meteen.

Na het lange aanschuiven kon ik sowieso niet naar huis met lege handen. Ze lieten maar een aantal mensen binnen, maar toch voelde ik me wat opgejaagd. Gewoon omdat ik de mensen buiten niet langer wou laten wachten, omdat ik niet kan kiezen. Ik probeerde tamelijk doelbewust door de winkel te lopen. Ik keer sowieso wel nog eens terug als de eerste gekte voorbij is.

Uiteindelijk kwam ik buiten met vijf stuks. Ik wou sowieso de jumbo eyeliner in milk, omdat ik deze vaak tegenkom in beautytutorials. Ik wou ook een van hun eyeliners testen in een speciaal kleurtje. Uiteindelijk nam ik er zelfs twee mee, een blauwe en een goudkleurige.

 

Uiteindelijk werd ik ook nieuwsgierig naar hun wenkbrauwproducten. Ik test graag verschillende wenkbrauwproducten. Ik heb nog nooit een brow pomade geprobeerd en ik wou dit toch eens proberen. Ik wist wel niet goed welke kleur ik moest kiezen en ik heb gegokt op de kleur brunette. Ik kocht er ook een borsteltje bij. Hopelijk is het de juiste kleur voor mij.

IMG_6950.jpg

Nu ben ik echt heel benieuwd naar mijn aankopen en ik kan niet wachten tot ik ze kan proberen. Ik hou jullie sowieso wel op de hoogte via een review of een look met een van de producten.

Zijn jullie al naar de Nyx in Gent geweest?

Liefs,

Emma

 

7 gedachten over “NYX opening in Gent

Geef een reactie

CommentLuv badge