Welkom op mijn eigen domein

Follow my blog with Bloglovin

Welkom op mijn vernieuwde blog. Oplettende lezers hebben het waarschijnlijk opgemerkt: Mijn blog is volledig veranderd.Β Het werd voor mij tijd om de overstap te maken naar een eigen domeinnaam. Ik was niet langer tevreden met mijn oude blognaam Missbowtieblog. Mijn nieuwe naam is Beauty and a bow.

Ook de lay-out van mijn blog is volledig veranderd. Voor de rest mogen jullie nog steeds dezelfde inhoud van mij verwachten. Net zoals vroeger zal er om de twee dagen een nieuwe post verschijnen en de onderwerpen op mijn blog blijven hetzelfde.

Ik hoop dat jullie even benieuwd zijn naar mijn vernieuwde blog als ik. Ik ben alvast heel enthousiast over deze vernieuwing.

Het is nog allemaal even wennen voor mij, dus het kan wel eens zijn dat er een foutje in mijn nieuwe site is geslopen. Als jullie iets opmerken, mogen jullie dat zeker laten weten. Het zou mij alvast veel vooruit helpen.

Liefs,

Emma

15 gedachten over “Welkom op mijn eigen domein

    1. Ooh dankjewel πŸ™‚ ik zat er al een eindje over te denken en had toch wat schrik om de stap te zetten. Ik ben blij dat ik het gedaan heb, maar het is soms nog even zoeken πŸ™‚ x

  1. Mooi geworden hoor! Ik was je al even kwijt, had de overstap niet direct door πŸ™‚ Maar gelukkig heb ik je weer gevonden!

    1. Haha, sorry daarvoor. De overstap is een beetje snel gegaan, maar uiteindelijk staat mijn nieuwe site nog maar twee dagen online πŸ˜‰ Dankjewel πŸ™‚ x

Geef een reactie

CommentLuv badge