Wishlist Urban Decay vice

Beautylovers hebben het nieuwtje zeker al gehoord: Urban Decay brengt samen met Ruby Rose een collectie uit van maar liefst 100! lipsticks. Een fantastisch nieuwtje, dat minder fantastisch zal zijn voor mijn bankrekening.

Urban Decay zal al zijn oude lipsticks opnieuw uitbrengen, met een vernieuwde formule en verpakking. Ze brengen maar liefst 100 lippenstiften uit in een keer. En 74 kleuren zijn gewoon splinternieuw. De collectie is normaal vanaf 27 juni bij ons in België te verkrijgen. Daarnaast brengen ze ook 50 bijhorende lip liners uit.

IMG_6694

Nadat ik het nieuws hoorde, ben ik meteen op zoek gegaan naar de collectie. Momenteel heb ik al een voorlopige wishlist gemaakt. Ik moet deze kleuren natuurlijk eerst nog eens uittesten voor ik ze koop. Benieuwd naar welke kleuren ik het meest uitkijk?

Omdat de collectie nog niet verschenen is, heb ik mij vooral gebaseerd op de youtube videos van Mariah Leonard en Emily Fox. Daarnaast bekeek ik ook de swatches op de site Popsugar. Hieronder kan je de video bekijken.

 

De collectie heeft zes verschillende ‘finishes’: mega matte, comfort matte, cream, metallized, sheer en sheer shimmer. Ik ben vooral benieuwd naar hun nieuwe formule van de comfort matte lippenstift. Deze vond ik vroeger fantastisch, dus ik hoop dat deze nog steeds zo goed zijn.

De lipsticks met een metallized afwerking leken op het eerste zicht niets voor mij. Hoe vaker ik foto’s zien van de metallized kleuren, hoe meer interesse ik krijg. Ik hoop vooral dat er in deze collectie eindelijk een nude tint zit die bij mij past. Eerlijk gezegd wil ik gewoon alle kleuren, maar ik koos er de lipsticks uit die mij het mooist en meest speciaal lijken. Kortom, de kleuren die ik misschien zal kopen.

Insanity- Een cream lippenstift in een zachte terra cotta tint.

Unicorn – Een comfort matte lippenstift in een perzik nude tint. Oké, ik heb geen idee of deze lippenstift mij zou staan, maar de naam is zo geweldig!

Disobedient is een cream lippenstift in een medium roze kleur.

Uptight- Een warme nude kleur. Ik vermoed dat deze nude tint mooi kan zijn op mijn lippen. Het lijkt me een nude tint die net donker genoeg is voor mij.

Alpha – Een felroze kleur in een mega matte afwerking. Ik vrees wel dat de mega matte afwerking te mat en droog zal zijn voor mij.

Hitch hike – Ik vond de swatch in de video echt enorm prachtig. Zij beschrijft de kleur als brick rose en comfort matte.

Amulet- Amulet is de metallic kleur die mij het allermooist lijkt. Deze wil ik sowieso eens uitproberen.

Ik vind dat er enkele unieke kleuren in deze collectie zitten, zoals de witte tint (Bobby Dazle) die je op het einde van de video kan zien. Ik ben alvast benieuwd naar het resultaat! De lipsticks zullen 19,50 euro per stuk kosten.

27 juni staat al in mijn agenda genoteerd. Ik wil er zo vroeg mogelijk bij zijn en ben van plan om te beginnen met twee lippenstiften. Op mijn verlanglijst staat een nude lipstick, omdat ik nog geen enkele in mijn bezit heb. Als tweede lippenstift wil ik een specialer kleurtje. De metallic lippenstiften spreken me steeds meer aan, dus ik wil ze wel eens testen.

Wat vinden jullie van de collectie?

Liefs,

Emma

 

9 gedachten over “Wishlist Urban Decay vice

Geef een reactie

CommentLuv badge