Mijn examens zijn gedaan!!

Bron foto

Vandaag heb ik een kleine persoonlijke update voor jullie. Gisteren had ik mijn laatste examen. De examenperiode viel best mee en heb ik in het algemeen een goed gevoel bij mijn examens. Nu is het enkel nog spannend afwachten naar mijn punten!

Het einde van de examens betekent ook dat het vakantie is. Bijna drie maanden (hopelijk) genieten. Vandaag wil ik met jullie mijn vakantieplannen delen.

Eerst en vooral ga ik een paar dagen heerlijk uitrusten. Lekker uitslapen, afspreken met vrienden en hopelijk een feestje of twee meepikken. Het voelt eeuwen geleden dat ik nog eens op een dansvloer stond, haha ;). Ik zou ook binnenkort graag eens een dagje op uitstap gaan naar de Efteling met mijn vriendje. Na de examens is het altijd leuk om even met ons tweetjes te genieten.

Juli staat vooral in het teken van mijn vakantiejob. Voor het vierde jaar op een rij werk ik in juni als verkoopster in een schoenenwinkel. Dit jaar mag ik opnieuw bij Tamaris werken, in de winkel waar mijn moeder de shopmanager is. Ik heb er best zin in. Het is best een leuke job en geld verdienen is altijd plezant.

Ik moet natuurlijk niet elke dag werken. Op mijn vrije dagen en avonden ga ik lekker veel tijd spenderen met mijn vriendinnen en vriend. In juli verjaart mijn beste vriendin ook, wat we zeker gaan vieren.

IMG_1051.PNG
Een foto van vorige zomer met mijn beste vriendin. Deze zomer beleven we vast weer leuke momenten
In augustus moet ik niet werken, dan heb ik heel veel tijd om te ontspannen. Hopelijk heb ik geen herexamens of maar eentje, dat zou ik ook nog niet erg vinden.

Ik zou deze zomer graag mijn blog wat professioneler maken. Ik vind het bloggen enorm leuk, maar ik zou graag nog meer lezers bereiken. Momenteel ben ik van plan om mijn eigen domeinnaam aan te kopen. Ik kijk er echt naar uit om meer te ontdekken over bloggen, SEO en google analytics. En hopelijk doen jullie mee de overstap als ik verander van blog! Dit is trouwens mijn 100ste post en daar ben ik best trots op!

In augustus gaan ik samen met enkele vrienden naar de Harry Potter expo in Brussel. We kochten onze kaarten al maanden geleden. Als echte Potterheads kijken we dus reikhalzend uit naar die dag!

Als mijn beste vriendin en ik beiden weinig herexamens hebben, zijn we van plan om last minute nog een city trip te boeken. Een girls only moment wordt sowieso fantastisch.

Mijn vakantie sluit ik af met een reis. In september vertrekken mijn vriend en ik voor negen dagen naar Ierland. Het is de eerste keer dat ik het land bezoek, dus ik ben echt heel benieuwd. We verblijven in drie verschillende steden. We bezoeken zowel Dublin, Galway als Killarney. Het beloofd een prachtige reis te worden, waar we zowel cultuur als natuur kunnen ontdekken. Ik denk dat we ook enkele leuke logeerplaatsen hebben gekozen. Ik heb er nu al zin in en ik hoop dat het net zo leuk werd als onze vorige reis naar Malta.

 

IMG_0937.JPG
Mijn vriend en ik in Malta
Wat zijn jullie vakantieplannen?

Liefs,

Emma

 

11 gedachten over “Mijn examens zijn gedaan!!

     1. Ja, Emma we hadden 1 filmpje op You Tube gezet en wauw😳😳vooral als je het met een iPhone moet doen is het moeilijk, want we sparen nog steeds voor onze eerste camera. We doen ons best en binnenkort hebben we een tweede filmpje op You Tube. Er zijn veel bloggers die leuke filmpjes maken, dat wij dachten gewoon proberen🤗🤗💋💋

     2. Amai, ja zeker met een iphone kan ik geloven dat het niet eenvoudig. Maar jullie hebben helemaal gelijk dat jullie het willen proberen. Ik zoek jullie eerste filmpje zeker eens op! X

     3. Dankjewel Emma, je kunt ook op onze blog zien van een tijdje terug. Daar geven wij aan dat we onze eerste filmpje op You Tube zetten💋💋🤗🤗laat het ook weten aan ons als je een filmpje op je You Tube account zet🤗🤗

Geef een reactie

CommentLuv badge