Catrice collectie 2016

Foto: Juanedc

Catrice is een van de leukste budgetmerken op de markt. Elk seizoen brengt Catrice een nieuwe collectie met leuke en betaalbare producten uit. Vandaag toon ik jullie een preview van de nieuwe producten van Catrice. Deze herfstcollectie ligt vanaf half juni in de winkelrekken!

Producten voor de ogen

Vanaf midden juli vind je de Prêt-à-lumière longlasting eyeshadow bij winkels zoals Kruidvat en Trekpleister. Deze oogschaduw met crèmige poederstructuur zou voor een maximale kleur zorgen na slechts een laag. De oogschaduw is verkrijgbaar in 9 verschillende tinten. De adviesprijs is 3,99 euro.

Catrice brengt ook eye and brow contour paletten op de markt. Er zijn twee versies, een voor lichtharige en een voor donkerharige meiden. Het palette bestaat uit een highlight tint en drie matte kleuren om schaduw aan te brengen. De adviesprijs is 4,59 euro.

Catr_EyeBrow_Contouring_Palette020.jpg

Nieuw is ook deze Glam and doll super black eyeliner. Volgens Catrice is dit een innovatie viltstift in de unieke vorm van een tulp.Hierdoor zou het eenvoudig zijn om dunne en dikke lijnen te maken, zelfs voor beginners. Ik ben best benieuwd naar dit product. Het zou in de winkel te koop zijn voor 2,99 euro.

 

Catrice Glam & Doll Super Black Liner 010 Super Black open

Ook de brow lifter en highlighter lijkt me een interessant product. De matte highlighter wordt onder de wenkbrauw aangebracht, de glanzende op je waterlijn. Daarnaast komt er ook een nieuwe mascara uit en nepwimpers.

Catr. Lash Couture Smokey Eyes Volume Lashes

De nieuwe collectie bevat ook een heleboel nieuwe lipproducten. Deze matte lip artist zou zes uur lang blijven zitten op je lippen. Het belooft een intensieve dekking en een glamoureuze uitstraling. De lip artist is in zeven verschillende kleuren verkrijgbaar. Adviesprijs is 4,99 euro.

Catr_Matt_Lip_Artist_offen_020.jpg

Daarnaast brengt Catrice ook een fluid lipstick uit in vier tinten: palissanderhout, fuschia, rood en een donkere bestint. De adviesprijs is 3,99 euro.

Er komen ook vier nieuwe matte lip creams van Catrice. De prijs zal rond 3,59 euro liggen.

 

In de herfstcollectie zijn er ook enkele gezichtsproducten aanwezig. Zo komt er een nieuwe liquid foundation. Die is verkrijgbaar in vier tinten en de prijs zal rond de 6,99 euro liggen. Catrice brengt ook een deluxe highlighter palette uit. Highlighten is de beautytrend van het moment, dus ik ben benieuwd naar deze low budget versie voor 4,59 euro. In de collectie zit er ook een mattifying powder die 4,59 euro zal kosten.

 

Ten slotte brengt Catrice nog vier nieuwe nagellakjes uit. Het zijn vier nagellakjes met een bijna zwarte structuur. Er is een rode, groene, blauwe en paarse variant en de adviesprijs is 2,89 euro per stuk.

Wat vinden jullie van deze collectie?

Liefs,

Emma

13 gedachten over “Catrice collectie 2016

  1. Wauw de herfstcollectie ziet er goed uit! Ben heel benieuwd naar de HD liquid coverage foundation, de matte lip creams en de mattifying powder. Kan niet wachten tot het in de schappen ligt 😊

  2. Oh ziet er zeker goed uit!! Vooral de matte lip creams lijken me fijn. Ik ben dol op dit product en op Catrice, dus dit moet een perfecte match zijn!

Geef een reactie

CommentLuv badge