I heart make-up blush peachy pink kisses

Al een heel eindje geleden kocht ik een blushing hearts blush van I heart make-up. Het is echt mijn favoriete blush ooit en daarom wou ik de blush toch eens met jullie delen.

Ik kocht de kleur peachy pink kisses. Ik bestelde de blush via internet, dus ik moest op goed gevoel een kleur uitkiezen. Altijd stresserend. Toen ik het doosje opende was ik meteen heel tevreden: wat een prachtige kleuren!

De blushing hearts van I heart make-up zijn een goedkopere versie van de Too Faced Sweetheart blushes. I heart make-up is een onderdeel van Make-up revolution. Goeie make-up voor een zacht prijsje dus.

Ik kocht deze blush via Beauty 88 voor 6,99 euro. Ik vind deze prijs echt super, zeker voor de kwaliteit en grote hoeveelheid van de blush. De verpakking is echt prachtig. De blush zit in een hartvormige kartonnen verpakking. Het karton lijkt echt stevig genoeg. Ik heb hem ondertussen al enkele keren laten vallen -lomp- en toch is mijn blush nog helemaal intact!

IMG_6720

Elke blush bestaat uit drie tinten. Ik koos peachy pink kisses, die bestaat uit roze en perzikkleurige tinten. Ik wou een mooie en glanzende blush, die toch niet te opvallend is. En deze blush voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Hieronder zie je de swatches van de kleuren.

IMG_6710IMG_6718

De kleuren hebben allemaal heel veel pigment en hebben ook veel glans. Ik heb ze nog nooit apart gebruikt, maar nu ik ze zo zie wil ik dit zeker eens proberen. Meestal meng ik de kleuren met mijn blush borstel. Dit is een swatch van de gemengde kleuren.

IMG_6728.jpg

Ik raad deze blush echt aan iedereen aan.

Liefs,

Emma

22 gedachten over “I heart make-up blush peachy pink kisses

  1. Ik heb ook al meermaals staan twijfelen om deze blush mee te nemen. Maar uiteindelijk laat ik hem altijd liggen omdat ik bang ben dat hij té glanzend is… Maak ik mij zorgen om niets of glanst hij even hard op je wangen als op de swatches? 🙂

    1. Hij is wel tamelijk glanzend, maar zeker niet zo intens als op de swatches hoor. Ik let er ook wel op dat ik niet te veel aanbreng overdag, maar als je een een beetje op je borstel doet valt het erg goed mee 🙂 Het glanst natuurlijk wel altijd een beetje en dat moet wel je ding zijn 🙂 x

Geef een reactie

CommentLuv badge