In de spotlight: ‘collega’ beautyblogs

Bron foto

Als blogger lees je ook heel veel andere bloggers. Het inspireert me om zelf te gaan schrijven en ik ontdek er ook heel veel nieuwe producten. Ik vind het ook leuk om te reageren op andere blogs en in contact te staan met andere bloggers.

Het leek me leuk om met jullie enkele blogs te deel waar ik vaak naar toe surf. Ik koos deze beautyblogs uit, omdat ze heel veel leuke posts hebben en een mooie website hebben. Ik heb er voor gekozen om geen superbekende blogs in de kijker te zetten. Ik hoop dat jullie eens een kijkje willen nemen en zo misschien een nieuwe blog leren kennen!

Natuurlijk lees ik nog veel meer blogs. Vandaag deel ik enkel beautyblogs, binnenkort deel ik sowieso ook eens mijn favoriete lifestyleblogs.

Liefs lauren

Op Liefs Lauren vind je een heleboel make-up reviews. Op haar blog ontdek ik vaak prachtige nieuwe producten. Haar reviews zijn  telkens opnieuw leuk om te lezen. Vaak te leuk, wat niet goed is voor mijn koopverslaving πŸ˜‰

Bezoek haar blog zeker als je op zoek bent naar leuke, nieuwe make-up. Lauren slaagt er altijd in om leuke producten te kopen en haar foto’s zijn ook altijd duidelijk en mooi.

Beautybitsblog

Een andere site die ik vaak bezoek is Beautybitsblog. Op de blog van Akosua vind je heel veel leuke artikels. Ze schrijft niet enkel over beauty, maar ik lees het vaakst haar posts over make-up. Op de blog vind je heel wat leuke reviews en ze deelt ook handige beautytips.

Caro’s beautyworld

Ik heb Caro’s beautyworld ontdekt door een winactie (die ik trouwens gewonnen heb, joepie!) en sindsdien neem ik vaak een kijkje op haar site. Caro begon eerst een youtubekanaal en daarna een beautyblog. Ze is zowel beautyspecialiste, diΓ«tiste als visagiste, dus van haar kan je betrouwbare en professionele informatie verwachten.

Op haar blog vind je heel veel handige tips over beauty en huidverzorging. Daarnaast deelt ze ook leuke shoplogs en tutorials.

Me,myself and cocktails

Een andere leuke blog over beauty is de blog van Katrien. Ze blogt nog maar sinds maart, maar ik vind haar posts altijd leuk om te lezen. Haar post over haar Kylie jenner lipkit avontuur is heel erg leuk om te lezen. Op haar blog vind je posts over make-up en tutorials over nagellak. Ze is nog niet zo lang bezig, maar ik ben alvast benieuwd naar meer!

Welke beautyblog bezoeken jullie het vaakst?

Liefs,

Emma

27 gedachten over “In de spotlight: ‘collega’ beautyblogs

  1. Wat lief dat je andere bloggers in het zonnetje zet. Ik ken ze eigenlijk helemaal nog niet, dus ik moet maar snel eens een kijkje gaan nemen πŸ™‚

  2. Wat leuk dat ik een van je favoriete bloggers ben! Ik vind jouw blog ook super leuk om te lezen πŸ™‚ & Sorry dat ik je meesleur in mijn makeup/koopverslaving πŸ˜€

  3. Mega leuk zo kunnen je lezers nieuwe blogs leren kennen. Ik ken ze allemaal nog niet, maar ik zal zeker een kijkje nemen. Zelf lees ik niet zo vaak beauty blogs, want ik zit niet echt in de beauty en make-up.

Geef een reactie

CommentLuv badge