Review: oogschaduwbasis catrice

Onlangs was ik op zoek naar een oogschaduwbasis. Tot nu toe heb ik dit nog nooit gebruikt, omdat ik amper oogschaduw droeg. Nu ik het steeds meer gebruik, leek het me een goed idee om een basis te gebruiken.

Ik vond het best moeilijk om een oogschaduwbasis te vinden. Ik ging op zoek in Kruidvat, maar er waren weinig merken die zo’n product hadden.Uiteindelijk vond ik er een van Catrice.

De Catrice prime and fine eyeshadow base kost 3,59 euro. Ik wou niet te veel geld uitgeven aan een product die ik nog nooit heb gebruikt. Misschien koop ik later wel eens een duurdere versie.

IMG_6594.jpg

Ik vind dat het product er best duur uit ziet. Ik vind de verpakking simpel, maar stijlvol. Deze oogschaduw basis leek me een goed product en het systeem met het borsteltje leek me ook handig om mee te werken.

IMG_6612.jpg

Op de foto hierboven zie je het product nadat ik het aanbracht met het borsteltje. Eerlijk gezegd vind ik het niet zo gemakkelijk. Het verdeelt niet zo goed over mijn ooglid. Daarom gebruik ik een borsteltje om het beter over mijn ogen te verdelen. Ik gebruikte hiervoor een foundation borstel van Primark.

IMG_6614.jpg

Op de foto hieronder zie je de oogschaduw basis.

IMG_6616.jpg

Het valt me op dat mijn oogschaduw echt beter blijft zitten. De kleuren brengen beter aan en blijven langer zitten. Ik ben heel tevreden van het product. De prijs is ook echt niet hoog. Het lijkt me een prima oogschaduw basis om mee te beginnen!

Gebruiken jullie een oogschaduw basis?

Liefs,

Emma

 

11 gedachten over “Review: oogschaduwbasis catrice

  1. Ik gebruik die van Essence, die werkt ook erg goed. Deze heb ik nog nier geprobeerd!
    Tip: stip met de applicator alleen aan, dus niet over je gehele ooglid smeren. Zo kan je er langer mee doen en je kan het gewoon met de vingers uitvegen, dat is misschien makkelijker dan met een kwast! De applicator is er inderdaad niet voor bedoeld om het op je ogen aan te brengen, dat is nooit fijn. Datzelfde probleem heb ik bij mijn oogschaduwbasis ook altijd, bijna iedere basis heeft zo’n sponsje!
    Ik hoor wel of het lukt 🙂

Geef een reactie

CommentLuv badge