Op zoek naar de beste mascara

Mascara. Je vindt er in allerlei vormen en kleuren. Je hebt dure en goedkope exemplaren. En ze hebben allemaal een verschillend effect. Persoonlijk denk ik dat er weinig mensen zijn die de perfecte mascara hebben gevonden. Waarschijnlijk bestaat er zelfs geen perfecte versie.

Ik koop eigenlijk altijd een nieuwe soort mascara. Iedere keer ben ik net niet helemaal tevreden en ga ik op zoek naar een betere versie. Meestal ga ik voor goedkopere mascara’s. Ik vind dat je voor een goedkope prijs ook een goeie kwaliteit kan vinden.

Vandaag vergelijk ik voor jullie enkele mascara’s die ik in mijn bezit heb. Vooral om aan te tonen dat iedere mascara voor een ander resultaat zorgt.

  1. Yves Rocher- mascara volume elixer

De eerste mascara die ik voor jullie uittest is een mascara van mijn moeder. Het is de volume elixer mascara van Yves Rocher. Deze mascara is te koop voor 22.90 euro, wat ik zelf nooit zou uitgeven aan een mascara. In Yves Rocher zijn er wel regelmatig acties waar ze alles verkopen aan de helft van de prijs.

Deze mascara bevat hibiscuspeptides die ervoor zouden zorgen dat de wimpers herstellen en versterkt worden. Ik vind het borsteltje van deze mascara echt een pluspunt. Het is kegelvormig en heel handig om nauwkeurig mascara aan te brengen.

IMG_5367.jpg

Jammer genoeg is deze mascara niet waterproof. Ik draag het liefst waterbestendige mascara, omdat mascara snel uitloopt bij mij. Deze mascara is gemakkelijk aan te brengen, maar ik had toch wel wat klontertjes zoals je op de foto hieronder kan zien. Mijn wimpers zien er wel lang en donker uit. Ik ben best tevreden met het resultaat, maar voor deze prijs had ik wel een beter effect verwacht.

IMG_5357

2. Wet ’n wild – Max volume plus mascara

Deze mascara van Wet ’n wild vond ik onlangs in de Kruidvat. Ik weet de exacte prijs niet meer, maar het koste slechts rond de 4 euro.Ik ben echt heel enthousiast over deze mascara. De mascara heeft een hele mooie zwarte kleur en is echt goed aan te brengen. Deze mascara klontert niet en laat mijn wimpers er echt langer uit zien. Hij is niet waterproof, maar loopt niet uit bij mij.

IMG_5987.JPG

IMG_5937

3. Rimmel Wake me up

Deze mascara van Rimmel gebruik ik al een eindje. Het is toch een van mijn favoriete mascara’s ooit. Deze formule van Rimmel ruikt naar komkommers en zou de perfecte start van je dag zijn. Ik denk niet dat ik meteen wakker word door deze mascara, maar ik vind het borsteltje heel fijn werken en de geur is gewoon heerlijk fris. Ik kocht de ultra black versie, waar ik heel tevreden over ben.Deze mascara klonter niet en is ook tamelijk waterproof. Deze mascara kost ongeveer 13,99 euro, maar ik vind deze mascara zijn prijs waard.

IMG_6033.jpg

IMG_6051.jpg

4.Catrice eyeconic mascara

Een hele tijd terug schreef ik al een review over deze mascara van Catrice. Het is een goede budget mascara, maar zorgt verder niet echt voor een wauw-effect. Meer weten? De volledige review vind je hier.

IMG_1259.jpg

Van deze vier mascara’s ben ik het meest tevreden over de mascara van Wet ’n wild. Voor slechts vier euro is het echt een topproduct. Het zou nog beter zijn moest de mascara waterproof zijn, maar dat is eigenlijk mijn enige opmerking over dit product.

Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs,

Emma

 

15 gedachten over “Op zoek naar de beste mascara

  1. Ik heb 3 mascaras die elk zijn ding doen, maar gecombineerd is het de perfecte mascara. 1st gebruik ik een mascara die de wimpers goed aanzet en verlengt, maar meestal klonteren je wimpers hier wat door samen, dus als 2e laagje gebruik ik dan een mascara met fijne haartjes die de wimpers mooi van elkaar kan scheiden. En last but not least gebruik ik nog een mascara voor extra krul. En zo heb ik de perfecte wimpers πŸ˜‰

  2. Ik hou van mascara’s! Momenteel heb ik die van Clinique en die vind ik heel erg fijn. Ik gebruik vaak nog een tweede goedkope mascara eroverheen. Voor een beter effect.

  3. Ik heb nog nooit een dure mascara gekocht (omdat ik ze altijd na 3 maanden weggooi vanwege de mogelijke bacteriΓ«n), maar ik vond Sexy Pulp van Yves Rocher wel goed. πŸ˜‰

Geef een reactie

CommentLuv badge