Review Festivalzonnebril

Ik mocht onlangs van de website Festivalzonnebril.nl een zonnebril uitkiezen om te reviewen. Het was enorm leuk om dit te horen, want het is de eerste keer dat ik een product ontving voor mijn blog. Ik hoop dat ik dit vaker mag doen, want het is wel een leuk extraatje. Geen zorgen, jullie kunnen nog steeds een compleet eerlijke review verwachten!

Festivalzonnebril.nl is een leuke webshop waar je goedkope zonnebrillen vind. Het zijn allemaal trendy modellen en hun brillen kosten bijna altijd 14,95 euro. Het was moeilijk om te kiezen uit de vele leuke zonnebrillen!

Uiteindelijk koos ik voor een ronde zonnebril. Het model heet de Franklin Revo zonnebril en heeft paarse gespiegelde glazen. Ik kocht vroeger altijd zo’n typische Ray Ban zonnebrillen, maar vond het tijd om eens een nieuw model uit te kiezen. Aangezien ik heel tevreden ben met mijn ronde bril, leek een zonnebril met ronde glazen een goed idee.

Volgens de site zijn ronde zonnebrillen dé zomertrend van 2016. Ik vind het er alvast heel mooi uitzien en het zou prachtig staan bij een festival look. Spijtig genoeg ga ik dit jaar niet naar een festival. Ik wou naar Tomorrowland, maar die tickets zijn gewoon zo moeilijk te bemachtigen!

Ik kreeg de zonnebril snel geleverd. Het zat in een simpele kartonnen doos en een plastiek zakje. Mijn eerste reactie was erg positief. Wat vond ik deze zonnebril mooi. Het is altijd een gokje om iets op internet te kiezen. Ik had vooral schrik dat de zonnebril te groot zou zijn voor mijn gezicht.

IMG_6740

Ik ben echt fan van de houtlook. Ook de gespiegelde paarse glazen vind ik heel erg mooi. De zonnebril voelt heel erg licht aan, maar toch stevig genoeg. Al vrees ik dat de zonnebril een wild festival niet zou overleven, maar dat verwacht je ook niet echt van een goedkope zonnebril. Een klein detail dat ik iets minder mooi vind is de neusbrug. Ik vind het net iets te hoekig en de kleur is precies ook wat verdwenen in de hoekjes. Maar dan ben ik eigenlijk al aan het muggenziften.

IMG_6744

Ik ben heel tevreden met deze zonnebril. Ik vind hem echt mooi en de paarse glazen maken de bril redelijk speciaal. Het lijkt me de ideale zonnebril voor een festival en de prijs valt ook erg goed mee. De webshop van festivalzonnebril is heel handig in gebruik en je krijgt zelfs korting als je meerdere zonnebrillen in een keer besteld. Neem zeker eens een kijkje als je op zoek bent naar een leuke, goedkope zonnebril!

Liefs,

Emma

8 gedachten over “Review Festivalzonnebril

Geef een reactie

CommentLuv badge