Spam je blog- blokeditie

Hi iedereen,

Ik heb het momenteel nogal druk met studeren en examens. Het is niet altijd makkelijk om tijd te maken voor het schrijven van posts en de inspiratie is soms heel ver te zoeken.

Het leek me dus een goed idee om een nieuwe spam je blog te posten. Ik heb dit nog maar een keer gedaan en het is ondertussen al maanden geleden.

Ik vind het ontspannend om in mijn pauzes blogposts te lezen, dus het is het ideale moment om nieuwe blogs te leren kennen. Laat dus in de reacties een link naar je blog achter, vermeld wie je bent en waarom ik (en alle anderen) jouw blog moeten lezen.

Ik wil ondertussen nog eens reclame maken voor mijn sociale media. Het zou leuk zijn als jullie mijn blog ook willen volgen via Bloglovin of Instagram.

Volg me op Bloglovin!

Volg me op Instagram!

Veel spamplezier en succes aan alle andere mensen met examens!

Liefs,

Emma

31 gedachten over “Spam je blog- blokeditie

 1. Hoi, heel leuk dat je nieuwe blogs wilt leren kennen! De examens zijn natuurlijk iets minder leuk, maar dat duurt ook niet eeuwig, toch? Ik blog bijna een jaar op Mea Memoria over voornamelijk beauty en lifestyle. Het lijkt mij leuk als je daar een kijkje neemt! X

  1. Je hebt helemaal gelijk, voor ik het weet zijn ze al gedaan en heb ik examens πŸ™‚ ik volg je blog al een tijdje, maar ik neem zeker nog eens een kijkje om enkele van je leuke artikelen!

 2. OOOOOh fijn fijn!!! Heel veel succes tijdens je examens! Ik weet dat ik dat altijd de leukste periode ever vond,gewoon omdat ik dan superveel thuis was πŸ˜€ Hahaha, dat is waarschijnlijk een schrale troost πŸ™‚
  Komaan, de laatste sprint naar het einde!

 3. Veel succes met je examens πŸ™‚
  Ik heb een blog over verschillende dingen die mij inspireren: mode, beauty, inspiratie, DIY’s en andere leuke dingen die in me op komen. Elke maandag en vrijdag komt er een nieuw bericht online die uiteindelijk op welke manier dan ook in het teken staat van hoe ik het leuk vind om iets te doen, te combineren of te gebruiken. Op die manier is het echt mijn blog, daarom ook de naam: mystylemichelle. Om echt een goede indruk te krijgen van mijn blog zou ik je door willen verwijzen naar mijn blog zelf:

  mystylemichelle.wordpress.com
  Xxx

 4. Succes met je examens!!!!

  Leuk dat we mogen spammen. Mijn blog gaat vooral over reizen. Binnen kort ga ik naar OekraΓ―ne en daar ga ik heel veel blogs over schrijven. Ook gaat het over fashion. Ik hoop dat je een kijkje neemt

 5. Tof dat we mogen spammen, dankjewel!!! Ik ben Tamara (33) van Mara Tegendraads. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen, maar heb er wel veel plezier aan. Ik schrijf over mijn leven als chronisch zieke (HS), maar ook over de leuke dingen in het leven. Ik ben een beetje blijven hangen in de jaren 90 en dat komt regelmatig terug op mijn blog. Verder zijn er shoplogs, unboxings, series, films, make-up, mode, mijn hondjes en nog vanalles en nog wat te vinden.
  http://marategendraads.wordpress.com

  Heel veel succes met de examens!!!

Geef een reactie

CommentLuv badge