De regenboog tag

Onlangs zag ik een leuke tag bij een andere blogger. Spijtig genoeg weet ik niet meer waar, anders had ik haar blog zeker vermeld. Hoe dan ook, dit is niet mijn tag, maar ik vond het zo leuk dat ik de tag ook wou invullen.

Deze tag heet de regenboog tag. Het is de bedoeling dat ik voor elke kleur van de regenboog een favoriet beautyproduct deel. Het was zeker niet eenvoudig om iets te vinden in iedere kleur, maar het is me uiteindelijk gelukt.

Rood

Rood was niet echt moeilijk om te vinden. Deze matte rode lippenstift van Kiko vind ik erg mooi. Eerlijk gezegd heb ik deze kleur nog maar weinig gedragen, omdat hij wel heel fel en opvallend is. Maar ik denk dat ik deze kleur in de zomer wel vaker zal dragen.

IMG_6026.jpg

Oranje

Bij oranje heb ik ook geen seconde getwijfeld. Mijn absolute favoriet Tilt van Urban Decay. Dit was mijn eerste lippenstift van Urban Decay en nog steeds een prachtige lippenstift. Deze kleur is heel opvallend en zomers, echt helemaal mijn ding. Het is een oranje-rode matte kleur.

IMG_6006.jpg

Geel

Geel was een heel moeilijke. Wie heeft er nu gele beautyproducten in zijn bezit? Uiteindelijk merkte ik op dat het dopje van mijn favoriete dagcrème geel is.

IMG_6017.jpg

Groen

Ik heb ook een eindje moeten zoeken naar een groen product. Plots besefte ik dat een van mijn favoriete mascara’s een groene verpakking heeft.

IMG_6031.jpg

Blauw

Voor blauw heb ik me er moeten bij neerleggen. Het enige blauw in mijn collectie is een oogschaduw uit het Only you palette. Het is zeker geen favoriet product en ik draag eigenlijk nooit blauwe oogschaduw.

IMG_6027.jpg

Violet

Ik koos voor een paarsachtige lippenstift van Mac, Have your cake. In het echt ziet deze lipstick er iets donkerder uit, maar ik vind deze kleur echt prachtig.

IMG_6010

Liefs,

Emma

 

9 gedachten over “De regenboog tag

Geef een reactie

CommentLuv badge