Review: Art deco liplacquer

Onlangs deelde ik al met jullie dat ik een winactie had gewonnen. Ik was sowieso blij met alle producten en er zaten enkele leuke ontdekkingen in. Ik was het meest benieuwd naar de lipliner van Art deco.

Ik had eigenlijk nog nooit van het merk gehoord, maar blijkbaar is het een Duits merk met hele leuke make-up. Er zat ook een eyeliner in het pakket waar ik heel tevreden mee ben. Vandaag een review van de lipliner.

Ik hou enorm veel van lippenstift, ik kan er nooit genoeg hebben. Van lipgloss ben ik echter geen fan. Meestal vind ik het maar een plakkerig boeltje dat nooit lang blijft zitten. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik nog nooit een goeie lipgloss heb gevonden.

Deze lipgloss van Art deco wordt beschreven als een vintage lip lacquer. Ik weet niet echt wat het verschil is met een gewone lipgloss, qua uiterlijk lijkt het er sowieso op. Ik denk dat dit onderdeel was van een tijdelijke collectie, want ik vind het product niet meer terug op de site. De lipstick werd ook gemaakt in samenwerking met Dita Von Teese, wat de rode kleur zeker verklaard.

IMG_6587

De verpakking is echt prachtig. Heel klassiek en stijlvol goud. Ik vind dat het echt goed past bij de klassieke rode kleur. Het ziet er heel luxueus en duur uit, vind ik.

IMG_6589

Ik moest even wennen aan het borsteltje. Het leek me meteen al heel erg klein en niet eenvoudig om aan te brengen. Ik vond het wel handig om de randen van mijn lip in te kleuren, maar de opvulling was echt een ramp. Ik moest meerdere lagen aanbrengen en ging vaak buiten de lijntjes. De rode kleur ging ook moeilijk van mijn wangen, waardoor ik op den duur rode vlekken rond mijn mond kreeg.

Op de foto hieronder zie je een swatch van de kleur op mijn hand. Ik ben fan. Een mooie, opvallende kleur rood is altijd leuk voor mijn collectie!

IMG_6580

En hieronder zie je de kleur op mijn lippen. Ik vind de kleur echt heel mooi. De gloss heeft een glanzend effect dat ik ook heel mooi vind. Het lijkt me echt prachtig in combinatie met een chique zwarte jurk voor een feestelijke avond. Ik vind dat deze kleur rood er ook voor zorgt dat mijn tanden er heel wit uitzien, wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is.

De lipgloss blijft niet enorm lang zitten, maar dat had ik ook niet verwacht. Ik ben heel onhandig met lipgloss en haper er soms per ongeluk aan. Ik denk dat het ongeveer drie uurtjes blijft zitten. De kleur gaat wel enorm af als je er mee eet of drinkt. Ik had ook een beetje een onaangenaam gevoel tijdens het dragen. Het voelde een beetje alsof je gelikt had aan enorm droge lippen. Bij mij voelt dat altijd wat branderig. Misschien waren mijn lippen toevallig enorm droog en was dat de reden. Ik hoop het, want anders zal ik deze kleur toch weinig gebruiken.

Liefs,

Emma

8 gedachten over “Review: Art deco liplacquer

Geef een reactie

CommentLuv badge