Wishlist: oogschaduw

Ik moet het toegeven: ik vind het steeds leuker om met oogschaduw te experimenteren. Zeker sinds ik ik het bezit ben van het Iconic 3 palette.

Ik heb nu nog maar een palette en zou dus graag mijn collectie nog wat uitbreiden. Ik vind het moeilijk om te weten welke kleuren goed staan bij mij, dus ik doe nog niet meteen een zotte aankoop.

Het iconic 3 palette is een palette met neutrale, roze tinten. Leuk voor een alledaagse look, maar ik zou wel wat meer variatie willen.

Nu heb ik een wishlist opgemaakt met producten die mij wel leuk lijken. Ik koop ze zeker niet allemaal, anders zou ik nogal snel blut zijn. Alle afbeeldingen komen van Pinterest en zijn dus niet van mij!

Als allereerste staat het Gwen stefani palette van Urban Decay op mijn lijstje. Ik zou dit palette gewoon al kopen voor de prachtige verpakking. Toch vind ik dit palette nogal prijzig, zeker nu ik nog een beginner ben met oogschaduw. Ik zou niet de helft van het palette willen verspillen aan mislukte pogingen.

f9566e0730c2e895bfbba16be92ce2f4.jpg
Bron foto
Ik ben echt fan van de dupe van het Naked 3 palette. Je kon hier al lezen hoe ik enthousiast was over het Iconic 3 palette. De andere paletten staan ook nog op mijn wishlist! Deze paletten zijn echt niet duur, dus ik zal die waarschijnlijk ooit wel kopen.

d460423707663f272e916a2b4f15f368.jpg
Bron
Het nieuwe palette van Urban Decay in het thema van de film Alice through the looking glass is gewoon goals. Ik heb echt nog nooit zo’n mooie verpakking gezien. Ik zou het gewoon al kopen voor de mooie doos en de vlinder. De kleuren van het palette zijn ook erg mooi. Het is jammer genoeg maar een limited edition, die ze niet zullen verkopen in Belgiรซ of Nederland.

cf457a8729f00a2b5739f44eca55d5e0.jpg
Bron
Het palette hieronder is ook van Make-up revolution. Ik zag het al vaak voorbijkomen op hun Instagram, en het palette is sinds kort ook online bij ons te koop. Het ziet er gewoon prachtig uit, dit wil ik zeker hebben! De prijs valt ook erg goed mee, na de examens bestel ik dit palette als beloning ๐Ÿ˜‰

b17eb245c71f6abb6b2d13fdc420f644.jpg
Bron
Ook hun flawless palette staat op mijn wishlist. Al een geluk dat het geen duur merk is ๐Ÿ˜‰

fe20aefef229eee456441f2849cc0136.jpg
bron
Oke, ik zou het product hieronder nooit kopen. Tenzij ik de loterij win natuurlijk, want dit is veel te veel en veel te duur. Maar een mens kan maar dromen.

a2eefb75ed03b3f060df6b054049ae7a
Bron
Dit is mijn voorlopige wishlist van oogschaduw paletten. Ik zie vaak ook leuke losse oogschaduw, maar het is moeilijker om daar foto’s van te vinden.

Wat staat er bovenaan jullie wishlist?

Liefs,

Emma

23 gedachten over “Wishlist: oogschaduw

  1. Het Alice through the looking palette van UD staat bovenaan mijn lijstje! Ook al heb ik gehoord dat de pigmentatie niet top is, de verpakking is tรฉ mooi om te laten liggen. Ik vind het echt heel spijtig dat het hier niet te verkrijgen is :(. Maar dat Make-up revolution palette ziet er ook heel mooi uit ;).

  2. Leuke wishlist ๐Ÿ˜ Boven aan mijn lijstje staan nog het Urban Decay Naked 2 en Naked smoky palette, vind de kwaliteit van urban Decay enorm goed, weet zeker dat het Alice through the looking glass palette je super goed gaat bevallen!

  3. De Alice through the looking glass palette vind ik ook zo gaaf. En fortune favours the brave palette staat ook op mijn lijstje.

Geef een reactie

CommentLuv badge