In de mode

In de mode:schoenentrends

Het weer is onlangs redelijk goed geweest, maar de laatste dagen zijn enorm wisselvallig. Ik heb zin om kleedjes en rokken te kunnen dragen en daar horen natuurlijk ook zomerschoenen bij.

Vandaag toon ik jullie enkele schoenentrends van deze schoenen in de zomer. Tot nu toe heb enkel instappers gekocht, maar ik ben er nog steeds heel blij mee.


trending shoes

Instappers zijn namelijk deze zomer opnieuw in de mode. Je zag ze vorig jaar al vaak, maar deze gemakkelijke schoen is nog steeds heel hot. Je kan ze in allerlei kleuren en vormen vinden, maar nude tinten en metallic kleurtjes zijn heel erg in. De mijne zijn goudroze metallic. Ik kan ze met veel combineren en ze zien er ook heel erg zomers uit vind ik.

Een andere trend zijn gladiator sandalen en laced up sandalen. Ik ben niet zo’n fan van de gladiator sandalen, zeker niet van de variant die bijna tot aan je knie komt. Ik zou dit nooit dragen, maar het kan iemand anders natuurlijk wel goed staan. Ik vind mijn onderbenen daar iets te dik voor en het lijkt me moeilijk om te combineren met kleren. De sandalen waar er gewoon een lintje rond je enkels komt, vind ik nog oke.

Net zoals bij kleren, zijn schoenen in pastelkleuren heel trendy. Ik vind pastelkleuren heel fris en leuk, ook bij schoenen.

Sneakers zijn ook in de zomer heel hip. Je ziet ook steeds meer schoenen met klittenband in de winkels. Heel handig als je je veters niet goed kunt strikken 😉 Ikzelf draag niet echt vaak sneakers, omdat het niet echt bij mijn stijl past.

De 70’s are back. Overduidelijk. De gladiator sandalen, houten hakken en sleehakken zijn opnieuw overal in het straatbeeld. Ik vind dat je mooie schoenen vind in deze trend, maar ook heel erg lelijke. Er zijn veel variaties te koop, dus iedereen vind wel iets leuk.

Ik denk dat er deze zomer ook leuke trends zijn op het vlak van schoenen. Iedereen vindt wel wat wils. En anders kan je ook gewoon dragen wat je zelf wil!

Wat staat er op mijn verlanglijstje?

Ten eerste ben ik al heel blij met mijn instappers. Daarnaast wil ik deze zomer eens mooie sandalen vinden. Vorige jaar heb ik geen sandalen gevonden die ik echt wou kopen. En ik ben ook nog op zoek naar sandalen met een hak. Liefst niet met een naaldhak, maar een iets bredere hoge hak in een zomers kleurtje. Voor sandalen is het nog wat vroeg, maar ik zoek al een tijdje achter sandalen met een hak. Jammer genoeg heb ik nog niet mijn ding gevonden. Ik zoek schoenen in de stijl van de schoenen hieronder. Als jullie tips hebben, hoor ik het erg graag!

Schoenen

 

Liefs,

Emma

 

7 gedachten over “In de mode:schoenentrends

Geef een reactie

CommentLuv badge