Winnaar Make-up Revolution blush palette

Gisteren was de laatste dag om deel te nemen aan de wedstrijd. Je kon namelijk kans maken op een blush palette van Make-up revolution! Ik heb deze kleine winactie gedaan om te vieren dat ik honderd volgers had. Ondertussen is het aantal nog wat gestegen en daar ben ik erg blij mee!

Maar nu over naar het moment waar alle deelnemers op hebben gewacht. De uitslag!

Ik heb alle namen ingevoerd in Name picker. De winnaar werd dus ad random gekozen. Ik bedank iedereen die heeft deelgenomen.

img_1650

En de winnaar is…

Naamloos.jpg

Marushi Lifestyle!!!

Proficiat, jij hebt het blushpalette van Make-up revolution gewonnen.

Ik heb je een mailtje gestuurd, stuur me een mail terug met je naam, adres en keuze van palette. Daarna stuur ik het palette naar je toe :). Als je binnen de week geen mailtje stuur, zal ik een andere winnaar moeten uitkiezen…Veel plezier ermee!

Liefs,

Emma

 

9 gedachten over “Winnaar Make-up Revolution blush palette

Geef een reactie

CommentLuv badge