Communiefeest look: all about pink

Bron foto

Mei is traditioneel de maand voor communie- en lentefeesten. Vorige week moest mijn neefje zijn eerste communie doen en daarbij hoort natuurlijk een groot familiefeest.

Een communiefeest is ook het ideale excuus om je nog eens op te kleden. Vandaag toon ik jullie mijn feestelijke outfit en make-up!

De outfit

De communie viel op 5 mei, een van de eerste warme dagen van het jaar. Heel leuk natuurlijk, want ik kon eindelijk weer een zomeroutfit bovenhalen. Ik koos ervoor om een roze rokje te dragen die ik al twee jaar in mijn bezit heb. Ik kocht wel een nieuw bovenstukje, een leuk t-shirt van Pull and Bear. Het topje is iets donkerder roze en ik had schrik dat de combinatie niet zo mooi zou zijn. Uiteindelijk bleek het toch goed te passen en ik was best tevreden over mijn outfit.

IMG_6111.jpg

Ik droeg er sleehakken bij. Deze schoenen zijn eigenlijk van mijn moeder, maar ik mocht ze voor de gelegenheid dragen. Door de hakken zie ik er groter uit en de outfit ziet er feestelijker en vrouwelijker uit. Sleehakken zijn ook gemakkelijk om een hele dag te dragen.

IMG_6053.jpg

De look

Ik wou een feestelijke, maar toch simpele look maken. Net een tikkeltje specialer dan anders mag wel.

Ik wou vooral uitpakken met een leuke ooglook. Ik won onlangs enkele leuke producten, die ik zeker eens wou uittesten. Ik maakte de ooglook met het Iconic 3 palette, een losse crème oogschaduw en een grijze eyeliner. Het is de eerste keer dat ik geen zwarte eyeliner gebruik, maar ik vind het wel een geslaagd effect. Ik vind dat het zilvergrijze lijntje perfect past bij de roze tinten in mijn oogschaduw. Het heeft de look net dat tikkeltje meer.

IMG_6075
Zonder eyeliner
IMG_6080
Met eyeliner

Naast de ooglook hield ik de rest van mijn make-up heel rustig. Ik droeg wat concealer om een rood plekje te verbergen en bracht ook een onopvallende blush aan. Ik werkte de look af met een lippenstift van Urban Decay: Rapture. Ik heb bewust gekozen voor een minder opvallende lippenstift. Ik wou eerst een roze kleur kiezen, maar dat leek me iets te veel van het goeie.

IMG_6138

IMG_6143.JPG

Liefs,

Emma

 

0 gedachten over “Communiefeest look: all about pink

Geef een reactie

CommentLuv badge