Gewonnen make-up

Onlangs heb ik voor het eerst in mijn leven iets gewonnen! Ik doe nochtans vaak mee aan allerlei wedstrijden, maar ik won nog nooit een prijs. Ik was dan ook erg verrast toen ik een bericht kreeg via Instagram. Ik had een make-up pakket gewonnen van een andere blogster! Nogmaals bedankt aan Caro van Caro’s beautyworld.

Benieuwd naar wat ik heb gewonnen? Lees verder voor mijn eerste indruk van de producten.

Ik was aangenaam verrast toen ik hoorde dat ik een beautypakket had gewonne. Zo’n 190 euro aan producten, helemaal niet mis! Ik was niet echt bekend met de merken, maar dat vond ik juist zo leuk. Nieuwe merken ontdekken kan heel leuk zijn.

IMG_6089.jpg

Toen ik het pakketje ontving en opendeed werd ik even teleurgesteld. De oogschaduw van NYX was tijden de verzending gebroken en zat echt overal op. Spijtig natuurlijk, maar het meeste kon ik wel van de verpakking wassen. Toch heeft alles nu een roodbruin tintje ;p

Ik was vooral benieuwd naar de huidproducten. Een scrub en een moisturiser zijn altijd leuk voor mijn huidje. Ik ben ook heel blij met het effect. De moisturiser is echt een ontdekking voor mij. Het product ruikt goed en mijn gezicht voelde nog nooit zo zacht aan. Ook de scrub voelt heel erg goed. Ideaal om mijn huid klaar te maken voor het zonnen.

IMG_6092.jpg

Qua make-up zaten er vooral producten in van sothys en Art deco. Ik was niet bekend met beide merken, maar het is wel een fijne ontdekking. Ik ben heel tevreden over de vintage shimmer cream en de grijze eyeliner. Ik ben ook heel benieuwd naar de liplacquer van Art deco, maar daar schrijf ik later nog een review over.

Daarnaast zaten er ook enkele producten in die ik niet meteen ga gebruiken. Ik heb nog nooit een bruine mascara gebruikt, maar ik denk dat dit een vreemd effect zal geven met mijn donkere ogen. Ik weet ook niet meteen waar ik de losse glitters voor kan gebruiken, misschien zoek ik wel eens wat inspiratie op via Pinterest.

Ik ben sowieso heel blij met alles, zeker omdat ik nog nooit iets heb gewonnen. Het is enorm leuk dat ik al die producten gratis kan uitproberen.

Ik houd zelf ook een kleine winactie. Meedoen kan nog tot 20 mei!

Liefs,

Emma

 

0 gedachten over “Gewonnen make-up

Geef een reactie

CommentLuv badge